Kaikki artikkelit

Koronapandemian vuoksi Tuskassa, Provinssissa ja Ilosaarirockissa ei juhlita tänä vuonna.
Lentokoneongelmat tulivat kiusaamaan rap-duo Rae Sremmurdia. Vastaavanlainen tilanne oli koetellut Ruisrockia vain viikkoa aiemmin.
Ilosaarirockia juhlitaan Joensuussa heinäkuussa.
Laulaja perui keikan terveyssyiden takia.
Räppäri Cheek tulee olemaan yksi Ilosaarirockin pääesiintyjistä. Festivaalin Facebook-sivulla ei sanoja säästellä, sillä monet ovat pettyneet artistivalintaan.
Ilosaarirock julkaisi tänään ensimmäiset artistikiinnityksen ensi vuoden festivaalista.
Joensuu on ihana kesäkaupunki, joka on tulvillaan vierailunarvoisia kohteita.
Suomi on tunnettu kattavasta festarikesästään, eikä kesä 2015 tuota pettymystä.  Voice keräsi yhteen parhaat festarit, vinkit ja artistikattaukset ensi kesää varten.
Festivaali on solminut yhteistyösopimuksen Reilun kaupan edistämisyhdistyksen kanssa.
Tänään käynnistyvän Ilosaarirockin porteille ei jäänyt myytäväksi yhtään lippuja.
Heinäkuussa juhlittava Ilosaarirock on saanut nyt ohjelmansa valmiiksi. Viimeisinä artistilisäyksinä festivaali on kiinnittänyt brittiläisen ska-suuruus Madnessin sekä yhdysvaltalaisen soul- ja hip hop -artisti Cody ChesnuTTin.
Heinäkuussa Joensuun Laulurinteellä järjestettävän Ilosaarirock-festivaalin juontajana toimii tänä kesänä yllättävä nimi.
Sielun Veljien comeback on Ilosaarirockin suurin uutispommi. Festivaali on saanut jo nyt kiinnitettyä myös kovia ulkomaisia nimiä.
Paluukiertueensa Joensuun Ilosaarirockissa lopettanut Faith No More viihtyi Suomessa ihka aidolla kesämökkillä perinteisten mökkipuuhien parissa.
Sunnuntaina Ilosaarirockissa esiintynyt Faith No More oli festarikeikasta innoissaan. Yhtyeen kosketinsoittaja Roddy Bottum muun muassa hehkutti esiintymistä Twitter-sivullaan.
Viikonloppuna juhlitut Tammerfest, Ilosaarirock ja Simerock keräsivät mukavan määrän väkeä paikalle.