Kuva: Shutterstock

Festarikesä supistuu - nyt kolme jättitapahtumaa on ilmoittanut siirtyvänsä kesään 2022

16.04.2021 11:40 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Koronapandemian vuoksi Tuskassa, Provinssissa ja Ilosaarirockissa ei juhlita tänä vuonna.

Uutisoimme eilen, että Ruisrockia ei järjestetä tänä vuonna. Nyt festarikesä on saanut lisää laantumisen merkkejä, kun järkälemäiset Ilosaarirock, Provinssi ja Tuska ovat ilmoittaneet keskittyvänsä ensi vuoteen, jolloin koronaviruspandemia on toivottavasti historiaa.

"Tavallistakin raskaammin ja mustemmin sydämin joudumme ilmoittamaan, että Tuska 2021 perutaan koronaviruksesta johtuvista syistä. Tuskan kokoista festivaalia ei pystytetä käden käänteessä, vaan valmistelun aikajänne mitataan kuukausissa ja jopa vuosissa", Tuska ilmoittaa Facebook-sivullaan.

"Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme valitettavasti pääse viettämään Ihmisten juhlaa tai nauttimaan Provinssin ainutlaatuisesta tunnelmasta tänäkään kesänä. Haluamme kääntää katseet kohti tulevaa ja keskittää energiat ensi vuoteen", Provinssi tiedottaa.

"Rakkaat ystävät, Ilosaarirockia ei järjestetä vuonna 2021.Jatkuvasti muuttuvan ja yhä epävarman koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan vuoden 2021 Ilosaarirock-festivaalin. Päätös on tehty raskain sydämin", kirjoittaa Ilosaarirock.

Seuraavan kerran Tuska-festivaalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 1.-3.7.2022, Provinssi järjestetään 30.6.-2.7 2022 Seinäjoen Törnävänsaarella ja Ilosaarirock Joensuussa 15.-17.7 2022.

Näet tiedotteet alta.

Jos Provinssin julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos Tuskan tiedote ei näy, katso se täältä.

Jos Ilosaarirockin tiedote ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Ruisrock peruttu koronapandemian vuoksi - "Teimme kaikkemme"

Kilpailut

Uusimmat