Kaikki artikkelit

Kehonpainotreenin voi yhdistää kävelylenkkiin tai tehdä harjoitteet heti lenkin jälkeen.
Vaikka rakastaisikin lenkkeilyä, voi se olla vaikeaa kuumalla kelill. Onneksi on keinoja, joilla kuumuutta voi hallita lenkin aikana.
Lenkkeilijän on hyvä kiinnittää huomiota lonkkien liikkuvuuteen.
Suomalainen juoksuvalmentaja kertoo Juoksumania-podcast-sarjassa, miten lenkkien pituutta kannattaa kasvattaa.
Myös lempeä kävelylenkki on mahdollista muokata tehokkaaksi treeniksi.
Vaikka rakastaisikin lenkkeilyä, voi se olla vaikeaa kuumalla kelill. Onneksi on keinoja, joilla kuumuutta voi hallita lenkin aikana.
Naiset voivat huijata itsensä kiihottuneiksi lenkin avulla.
Lenkkeily ei ole turhaan suosittu harrastus. Jos emmit vielä juoksuharrastuksen aloittamista, kannattaa viimeistään nyt laji ottaa kokeiluun.
Tutkimuksessa osa lenkkeilijöistä treenasi perinteisten lenkkikenkien kanssa, kun taas lopuilla olivat käytössään minimalistiset juoksukengät.
Kyselyn tuloksista selvisi, että naisia seurataan yllättävän usein juoksulenkin aikana. Ahdistelu ilmenee myös esimerkiksi huuteluna ja autolla tööttäilyllä naiselle.
Mies suositteli naista ostamaan uudet urheilurintaliivit.
Juoksulenkille kannattaa lähteä juuri oikeanlaisissa vaatteissa, jotta lenkkeily ei turhaan muutu tukalaksi. Suomalainen kestävyysjuoksija jakaa ammattilaisen vinkkinsä oikeaoppiseen lenkkeilytyyliin.
Lenkkipoluilla käyvien kannattaa harrastaa muutakin liikuntaa kuin juoksua. Selvitimme ammattilaiselta, mitkä ovat parhaat lajit lenkkeilyn rinnalle.
Vasta-alkajien on syytä aloittaa juoksuharrastus maltillisesti. Hyvät lenkkitossut ja maltillinen aloitus takaavat, että ikäviä yllätyksiä ei ilmene heti ensimmäisten lenkkien jälkeen.  
Harrastatko lenkkeilyä? Muutamilla ruoka-aineilla saat treenistä tehot paremmin irti.
Kävely on yksi helpommista tavoista pysyä kunnossa. Tutkimusten mukaan sillä on erinomaisia hyötyjä myös mielenterveydelle.