Kuva: Fotolia

Sairaalaan joutunut kaupunginvaltuutettu syyttää oravaa itsemurhaiskusta

24.11.2016 22:15 - Mika Parikka

Chicagon kaupunginvaltuutettu joutui ikävän onnettomuuden uhriksi. Valtuutettu uskoo syypään olevan itsetuhoinen orava, eikä hän edes pelleile.

Yhdysvalloissa chicagolainen kaupunginvaltuutettu ei tiennyt mihin ryhtyi, kun hän alkoi kritisoimaan oravia. Howard Brookins Jr. tuomitsi julkisesti Chicagon oravat väkivaltaisiksi, sillä ne esimerkiksi tuhoavat kaupungin roskapönttöjä.

Vihapuhe oravia kohtaan kostautui äkillisesti, kun vähän aikaa tästä Howard löysi itsensä sairaalasta, johon hän joutui kallomurtuman takia. Syy kallomurtumaan onkin sitten hieman erikoisempi tarina. Howard ajoi polkupyörällään, kun pyörän eturenkaan pinnojen väliin hyökkäsi yhtäkkiä orava. Mies lensi ohjaustangon yli ikävin seurauksin.

On uskomaton sattuma, että vain hetki oravia koskeneiden vihapuheiden jälkeen mies makaa sairaalassa oravan takia. Vai oliko se sittenkään sattumaa? Howardin mukaan ei:

"En voi kuvitella muuta syytä tämän oravan käytökselle kuin se, että se käyttäytyi kuin itsemurhapommittaja kostoa janoten", Howard kommentoi paikallislehdelle. 

Valitettavasti orava ei selvinnyt rytäkästä. Hyökkäyksen tahallisuutta ei luonnollisesti kukaan pystynyt todistamaan, mutta lienee todennäköistä, että kyseessä oli vain vahinko. Parempi kuitenkin olla varuillaan, kun seuraavan kerran oravista ääneen puhuu.

Alta voit katsoa kuvan oravasta onnettomuuden jälkeen. VAROITUS: Orava on kuollut, mutta kuva ei sisällä verta, eikä muutakaan traagista materiaalia:

Lähde: The Huffington Post

Lue myös: Valkoinen orava kiinnitti ihmisten huomion - harvinainen eläin nähdään hittivideolla

Lue myös: Pariskunnan kihlautumiskuva naurattaa netissä - orava varasti show'n!

Lue myös: Pelastettu orava ystävystyi perheen koirien kanssa - katso hellyyttävät kuvat

Kilpailut

Uusimmat