Kuva: Fotolia

Nainen teki sängynlämmityksestä ammatin - makaa pyjamassa miesten pedeissä

03.02.2017 22:15 - Erica Alaluusua

Sinkkumiehille suunnattu palvelu on kotimaassaan erittäin suosittu.

Viktoria Ivachyovaa, 21, ei voi syyttää yrittelijäisyyden puutteesta. Venäläisnainen on maailman ensimmäinen sängynlämmittäjä, ja vielä erittäin menestynyt sellainen. 

Ivanchyovan palvelu toimii siten, että varauksen jälkeen hän saapuu paikalle ennen nukkumaanmenoa, laittaa pyjaman ylleen ja makaa pedissä tunnin ajan. Halutessaan asiakas voi olla paikalla, sekä keskustella hänen kanssaan.

Fyysistä kanssakäymistä palveluun ei kuulu. Jos asiakas ei toimi sääntöjen mukaisesti, on Ivanchyovalla paniikkinappi, jota painamalla paikalle saapuvat turvamiehet. 

Ivachyoca kertoo saanneensa paljon kiitosta palvelustaan, ja kehuu itseään hyväksi kuuntelijaksi. Palvelun saa itselleen joko kertahinnalla, tai kuukausittaisella paketilla. Kerralta veloitetaan noin 75 euroa, ja kuukaudelta reilut 1500 euroa. 

Toistaiseksi palvelua ovat hyödyntäneet vain Venäjän sinkkumiehet, mutta Ivachyovan mukaan myös naisasiakkaat ovat tervetulleita.

Tämä omituinen palvelu on kasvanut Venäjällä suosituksi, ja Ivachyova kasaa tällä hetkellä tiimiä laajentaakseen yritystään.

Olisiko tässä bisnesideaa myös Suomeenkin? 

Lue myös: 95-vuotias tekee taidetta vessanpöntöistä - katso kuvat!

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat