Kaikki artikkelit

Jannika B ja Aleksi Seppänen ovat finaalissa.
Jungner mursi jalkapöytänsä ja joutuu tällä hetkellä kävelemään kainalosauvoilla.
Roosa Nauha Tanssii Tähtien Kanssa nähdään tänään MTV3-kanavalla kello 20.00
Edis Tatli sai magneettitutkimuksen tulokset.
Finaaliin asti Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa päässyt uutisankkuri kertoo, että kilpailu oli kaikin puolin opettavainen kokemus.
Kirsi Alm-Siira pystyy jo nauramaan suorassa lähetyksessä tapahtuneelle pyörtymiselle.
TTK:n finaalissa kilpaileva Kirsi Alm-Siira on yllättynyt siitä, miten avoimiin keskusteluihin hän on tempautunut kilpakumppaniensa kanssa kauden aikana.
Teittinen kisaa parhaillaan käynnissä olevassa Tanssii tähtien kanssa -kisassa.
Kymmenennen Tanssii Tähtien Kanssa -kauden uusi tuomari on taitoluistelija Kiira Korpi. Nainen on pestistä innoissaan ja toivoo pystyvänsä kritiikin lisäksi antamaan tukea kilpailijoille.
Tanssii Tähtien Kanssa tekee paluun televisioihin, ja sen myötä myös koko kansan suosikki Jorma Uotinen. Ei huono!
Tanssii tähtien kanssa -ohjelman finaalissa nähtiin paitsi riemua myös hellyyttä. Toiseksi tanssineen Anu Sinisalon miesystävä Antti Reini saa otsikoiden lisäksi aikaan myös Herättäjissä väristyksiä miehisyydellään.
No nyt on ensimmäisen maailman ongelmia! Ainakin jos Anssilta kysytään. Päivän uutisaiheet saavat miehen käymään kuumana. Mikä nyt riipii?
Vaikka Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitti meni sivusuun, Jarppi Leppälä on tanssiparinsa Ansku Bergströmin kanssa tyytyväinen tähän syksyyn.
Tanssii tähtien kanssa -kilpailun yksi tuomareista Helena Ahti-Hallberg jatkoi vielä eilen kisan voittajan Viivi Pumpasen hehkuttamista.
Viivi Pumpanen kruunattiin eilen tanssiparinsa Matti Puron kanssa Tanssii tähtien kanssa -kisan voittoon. Tanssituomari Jorma Uotinen kertoi Voicelle, mistä syystä näin kenties kävi.
Viivi Pumpanen kruunattiin tanssiparinsa Matti Puron kanssa Tanssii tähtien kanssa -voittajaksi eilen illalla. Duudsoneiden Jukka, Jarno ja HP olivat kannustamassa Jarppi Leppälää voittoon.