Kuva: YouTube

Mies teki kissalleen lukuisia tatuointeja - kuvat järkyttävät netissä

03.02.2017 16:45 - Reija Saarinen

Tapaus on saanut ihmiset ympäri maailman todella vihaisiksi.

Venäläistatuoija on saanut ihmiset raivoihinsa tatuointitempauksellaan. Aleksandr-niminen mies nimittäin huumasi oman sfinx-kissansa kipulääkkeillä ja teki sille neljä tatuointia ympäri kehoa.

- Tietysti tunnen sääliä siitä, että tein sen hänelle. Se on kuitenkin jotain, mitä hän ei itse ole halunnut, Aleksandr kertoi haastattelussa.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun Demon-nimisen kissan ihoon on kuvia tehty.

- Yleensä hän on ollut ihan ok ja selvinnyt lääkkeistäkin nopeasti, tatuoija selittää.

Tatuoijan toiminta on suututtanut tavallisten kansalaisten lisäksi myös asiantuntijoita. Eläinten kuntoutuskeskuksessa työskentelevän Elizabeth Skorynin mukaan sfinx-kissoilla on erittäin herkkä iho ja pienetkin vammat aiheuttavat niille suurta kipua. Myöskään nukutettuna olo ei ole kissoille hyväksi.

Aleksandr itse kuitenkin puolustelee tekoaan sillä, että hänen mukaansa ennen oli aivan normaalia, että maatilalliset tatuoivat omia eläimiään. Siksi se ei hänen mukaansa voi olla eettisesti väärin nykyäänkään.

Alla muutamia kuvakaappauksia netissä kiertävästä videosta, joka ei sovi herkille. Halutessasi voit katsoa sen täältä.

(kuva: YouTube)

(kuva: YouTube)

Ikävä kyllä kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihminen tatuoi lemmikkiään. Aiemmin uutisoimme miehestä, joka teki tatuoinnin koiralleen. Jutun löydät täältä.

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat