Kuva: Fotolia

Autoilijat menettävät tajuntansa, ovet napsahtavat lukkoon - tien väitetään olevan vainottu!

19.06.2017 09:45 - Katariina Auvinen

Tienkäyttäjillä on selkäpiitä karmivia tarinoita australialaisesta tiestä, jolla väitetään kummittelevan. Paikalla on tapahtunut useita tienvarsimurhia ja selittämättömiä asioita.

Australian Sydneyn lähellä olevan Wakerhurst Parkway -tie ei ole autoilijoiden suosiossa varsinkaan öisin, kertoo Daily Mail -julkaisu. Tiellä nimittäin väitetään kummittelevan. Vuosien saatossa tienkäyttäjät ovat raportoineet useista paranormaaleista ilmiöistä kyseisellä paikalla. 

Tiellä on tapahtunut vuosien saatossa useita tienvarsimurhia, jotka synkentävät pikipätkän mainetta entisestään. Autoilijat ovat raportoineet valoista, jotka välkkyvät tien sivussa kolmen aikaan yöllä, vaikka paikalla ei ole ketään. Autojen radiot saattavat mennä itsestään päälle ja pois. Samoin autojen ovet ovat menneet lukkoon itsestään. Autoja rikkoutuu myös harvinaisen paljon juuri tällä pätkällä.  Samantha Fisher, 22, koki pelottavan yön, kun hänen äitinsä menetti tajuntansa samaisella tiellä. Fisherin mukaan hänen äitinsä ei ollut väsynyt tai sairas. 

Syrjäisellä maaseudulla sijaitsevalla tiellä on väitetty olevan erityisesti kaksi kummitusta, jotka piinaavat autoilijoita. Toinen kummituksista olisi noin 40 vuotta sitten murhattu nunna, joka saattaa ilmestyä pimeässä auton valoihin. Australialaisen meedion, Mary Loughlandin, mukaan toinen, karmivampi, kummitus olisi tiellä kuollut liftaaja Kelly. 

Liftaaja hyppää autojen kyytiin ja ajattaa heidät ulos tieltä, jos kummitukselle ei käske hänen häipyä autosta. Loughlandin mukaan kummitus on ollut hänen kyydissään usein, mutta hän ei Loughlandin mukaan olisikaan pahantahtoinen.

Lue myös: Asustaako pubissa kummitus? Hämmentävä hetki tallentui videolle

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat