Kuva: Shutterstock

Nainen halusi epätoivoisesti eroon silikoneistaan - päätti poistaa implantit itse veitsellä

24.04.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Brittiläisellä naisella ei ollut varaa poistoleikkaukseen, joten hän päätti tehdä sen itse.

Brittiläinen nainen ja äiti, Tonia Rossington, 49, oli otattanut nuorempana F-kupin silikoni-implantit rintoihinsa. Nyt nainen halusi epätoivoisesti implanteistaan eroon, mutta hänellä ei ollut varaa mennä tuhansien eurojen arvoiseen poistoleikkaukseen. 

Rossington sai omasta mielestään hyvän idean. Hän päätti poistaa silikoninsa itse ostamallaan askarteluveitsellä sekä marketin desinfiointiaineella. Rossington vieraili Britannian aamutelevisiossa puhumassa operaatiosta. Nainen kertoi, että hän katsoi YouTubesta videoita, joiden avulla hän yritti hahmottaa kuinka implantti poistettaisiin. 

Ennen operaatiota hän otti rauhoittavia lääkkeitä ja turrutti ihoaan jään avulla. Hän viilsi viillon toisen rinnan alle ja onnistui saamaan implantin ulos. Hän ei kuitenkaan pystynyt tekemään toista viiltoa tai sulkemaan toista haavaa, joten hänen piti ajaa itse sairaalaan. 

Rossington joutui leikkaukseen, jonka jälkeen lääkärit korjasivat aiheutuneet vauriot ja hän pääsi kotiin. Nyt nainen puhuu sen puolesta, etteivät nuoret ottaisi silikonirintoja. 

- Nuorempana ajattelin, että ne ovat kauniit, mutta niin ei todellakaan ole, hän kertoo.

Lue myös: Povipommi Katie Price kyllästyi jättirintoihinsa: Kirurgit varoittavat yhdeksännestä leikkauksesta 

Lähde: LADbible 

Uusimmat