Kuva: Shutterstock

Baywatch-näyttelijä raivostui lentokoneessa - sylki ja läpsi 80-vuotiasta miestä, katso hurja video

29.12.2021 16:15 - Roy Kokkonen

Pahoinpitelyksi eskaloitunut riita Baywatch-näyttelijän ja 80-vuotiaan miehen välillä sai kipinän lentokoneen tarjoilukärrystä.

Baywatchissa näytellyt cheerleader Patty Breton, oikealta nimeltään Patricia Cornwall, 51, on saanut syytteen pahoinpitelystä lentokoneessa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. 

Lentoyhtiö Deltan lento Floridan Tampasta Atlantaan, Georgiaan sai yllättävän käänteen viime viikolla, kun Cornwall menetti hermonsa pahanpäiväisesti. Tilanne alkoi, kun hän oli palaamasta vessasta paikalleen. Lentoemäntä pyysi häntä odottamaan millä tahansa vapaalla paikalla, kunnes ruokakärry pääsee hänen ohitseen ja tarjoilu saadaan päätökseen.

- Kuka luulet olevasi, Rosa Parks? hän tiuskaisi takaisin. 

Sivusta seurannut 80-vuotias mies huomautti hänelle, että Cornwall ei ole musta, eikä kyseessä ollut bussi.

Rosa Parks oli afroamerikkalainen kansalaisoikeusaktivisti, joka kieltäytyi luovuttamasta istumapaikkaansa valkoiselle miehelle bussissa Alabamassa vuonna 1955. Tapausta seuranneen oikeusjutun jälkeen Yhdysvaltain korkein oikeus totesi rotuerottelun linja-autoissa perustuslain vastaiseksi ja Parksista tuli maassa kansalaisoikeustaistelun symboli.

Sanailu kärjistyi riidaksi, jossa solvauksia jaettiin puolin ja toisin. Cornwall haukkui miestä "nynnyksi" ja mies Cornwallia "Kareniksi". "Karen" on viime vuosina etenkin netissä yleistynyt pilkkasana, jolla tarkoitetaan oikeuksiinsa vetoavaa, usein keski-ikäistä, valkoista naista.

Riita eskaloitui lopulta tappeluksi, kun Cornwall läimäytti paikallaan istuvaa miestä poskelle ja sylkäisi tätä kasvoihin.

Tilanne loppui, kun lentohenkilökunta työnsi Cornwallin tarjoilukärryjen ja sivullisten avulla takaisin paikalleen. Lennon laskeuduttua Cornwallia odotti poliisin vastaanottokomitea, ja hänet luovutettiin FBI:n hoteisiin. 

Cornwall vapautui lopulta 20 000 dollarin takuita vastaan. Tuomarin päätöksellä hän saa lentää vain palatakseen kotiinsa Los Angelesiin. Mikäli hänet todetaan syylliseksi myöhemmin oikeudessa, odottaa häntä enimmillään 100 000 dollarin sakot tai jopa vuoden vankeusrangaistus. 

Lue myös: Vieläkö muistat Baywatch-sarjan ikoniset suihkuhetket? Koostevideolla huima määrä katselukertoja

Lähteet: NY Post, The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat