Nainen jäi kiinni itsetyydytyksestä Fifty Shades of Grey -näytöksessä!

18.02.2015 16:45 - Mikko Räsänen

33-vuotias nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen huomattiin harrastavan elokuvateatterissa itsetyydytystä. Ei liene yllätys, että elokuva, jota hän oli katsomassa, oli Fifty Shades of Grey.

Fifty Shades of Grey -kirjat ovat saaneet naiset ympäri maailmaa kuumiksi. Nyt rohkeilla seksikohtauksillaan kohauttaneesta kirjasarjasta tehty elokuva näyttää saavan aikaan saman lopputuloksen. Meksikossa 33-vuotias nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli alkanut harrastaa itsetyydytystä katsoessaan Fifty Shades of Grey -elokuvaa teatterissa. Naisen puuhat kiinnittivät vieressä istuneiden huomion niin häiritsevästi, että he hälyttivät teatterin turvamiehet ja nainen pidätettiin.

Uutinen ei kuitenkaan kerro, ehtikö nainen saavuttaa toivomansa lopputuloksen ennen kuin hänet raudoitettiin ja vietiin pois. Saattoi toki olla, että kahlituksi tuleminen nimenomaan oli naisen tavoitteena, sillä Fifty Shades of Grey on kohauttanut juuri rohkeilla S&M-kohtauksillaan, jotka siis saattoivat inspiroida meksikolaisnaista.

Elokuva vaikuttaa saavan naiskatsojien eläimellisen puolen pintaan muuallakin maailmassa. Skotlannissa kolme naiskatsojaa hyökkäsi kesken elokuvan tuntemattoman mieskatsojan kimppuun. Syy hyökkäykselle oli se, että mies oli kehdannut toivoa ääneen, että naiset eivät keskustelisi keskenään elokuvan aikana.

Lähde: The LAD Bible

Kilpailut

Uusimmat