Kuva: Fotolia

Eeppinen treffitarina kerrottiin Twitterissä - nainen piilotti kakkaa käsilaukkuunsa

23.03.2016 10:45 - Emma Ylistalo

Nainen twiittasi treffitarinansa ja se on hulvaton.

Käyttäjä nimimerkillä _blotty on jakanut treffitarinansa Twitterissä. Se alkaa twiitillä "Minulla on tarina kerrottavana. Se on kakastani." Ja itseasiassa tarina ainoastaan paranee tästä.

Kyseinen nainen meni treffeille miehen kanssa, joka oli pyytänyt häntä ulos ruokakaupassa. Kaikki sujui aluksi hyvin ja treffit jatkuivat miehen asunnolla.

"Olen itsevarma ja rauhallinen nainen... joten tunsin oloni mukavaksi ja päätin kakata vessassa käydessäni. Se oli virhe. Hänen vessanpönttönsä ei vetänyt." hän kertoi yhdessä twiiteistään.

Jokainen osaa varmaankin kuvitella tilanteen kiusallisuuden. Tässä vaiheessa nainen alkoi panikoida ja yritti saada vessaa vetämään. Näin ei kuitenkaan käynyt useista yrityksistä huolimatta.

"Tässä vaiheessa olin epätoivoinen, sillä olin ollut vessassa jo aivan liian pitkään. Siellä oli enää yksi pieni kakka jäljellä. Joten sillä hetkellä tajusin, mitä minun oli tehtävä. Otin vessapaperia ja noukin kakan pöntöstä. Sitten tajusin ettei minulla ollut suunnitelmaa. Mitä tekisin sen kanssa?" hän jatkoi tarinaansa seuraavalla twiitillä.

Lopulta hän teki ainoan päätöksen, jonka keksi. Hän kääri kakan usean vessapaperikerroksen sisään ja laittoi sen laukkuunsa. Tämän jälkeen treffit jatkuivat sohvalla suutelemalla ja ainoa asia, mitä nainen saattoi ajatella, oli kakka hänen käsilaukussaan.

Tässä vaiheessa hänen oli laitettava viestiä siskolleen ja pyydettävä neuvoa, sillä hän pelkäsi, että haju paljastaa hänet. Sisko oli ymmärrettävästi järkyttynyt tapahtuneesta, eikä osannut antaa tilanteeseen neuvoja. 

Muutamaa tuntia myöhemmin nainen kuitenkin kuuli, että mies vessassa käviessään veti vessan, joten hän ajatteli sen toimivan ja tajusi, että nyt oli oikea hetki päästä kakasta eroon. Hän meni vessaan laukkunsa kanssa ja kuinka ollakaan, tällä kertaa vessa toimi ja hän pääsi kakasta eroon. 

"Se oli tarinani. Mies istui kertomassa minulle, että olin uskomattomin nainen, joka hän on koskaan tavannut, tietämättä, että muutaman metrin päässä laukussani oli kakkaani." 

Hulvattomalla tarinalla oli myös opetus, jonka eeppiset treffit kokenut nainen halusi myös jakaa Twitterissä.

"Älkää juoko kahvia ennen treffejä, on parempi olla unelias kuin joutua piilottelemaan kakkaa käsilaukussaan."

Kaikki tämän treffitarinan twiitit näet _blotty -nimimerkin Twitter-tililtä täältä.

Lue myös: Lue tarinat kammottavilta treffeiltä: "Perhe istui viereisessä pöydässä"

Kilpailut

Uusimmat