Kuva: Fotolia

Minkälainen kuva nettideittiprofiiliin kannattaa laittaa? Tinderin toimitusjohtaja vastaa

21.04.2016 12:30 - Emma Ylistalo

Tinderin toimitusjohtaja Sean Rad kertoo myös, millaiset kuvat kannattaa suosiolla jättää pois, jos etsii kumppania netistä.

Tietyntyyppinen kuva Tinder-profiilissa voi auttaa samaan enemmän matcheja, joten kannattaa miettiä tarkaan, mikälaisia kuvia siellä julkaisee. 

Tinderin toimitusjohtaja Sean Rad on paljastanut, millainen kuva on omiaan herättämään huomiota Tinderissä. Sovellus on saattanut yhteen miljoonia pariskuntia, joten luultavasti Rad on juurikin oikea henkilö vastaamaan tähän.

- Tiedot kertovat, että kun kuvasi näyttää jotain kiinnostuksistasi -kuten esimerkiksi hiihtäjä hiihtämässä, tai jotain persoonallisuudestasi, pärjäät paremmin, Rad kertoi markkinointiviikolla Lontoossa.

Jos siis valitset kuvia, jotka selkeästi osoittavat kiinnostuksenkohteitasi, kuten matkailu, urheilu tai lemmikit, saat todennäköisemmin kiinnostusta ihmisiltä, joilla on samanlaiset kiinnostuksenkohteet kuin sinulla. 

Rad myös kertoi, millaisia kuvia kannattaa välttää. Hänen mukaansa mallityyppiset poseeraukset kannattaa jättää pois ja kasvokuvat ovat tylsiä. Ryhmäkuvat kannattaa myöskin jättää pois, sillä useimmat käyttäjät ovat liian kärsimättömiä selvittääkseen, kuka ryhmäkuvan ihmisistä on kyseisen profiilin takana. 

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Mitkä ammatit herättävät eniten kiinnostusta Tinderissä? Asia selvitettiin

Kilpailut

Uusimmat