Kuva: Youtube

Nettijulkkispariskunta erosi - koskettavan erovideon katsonut jo puoli miljoonaa ihmistä

24.05.2016 13:45 - Senja Rapila

Jopa seitsemän vuotta päivittäiselle vloggaamiselle uhrannut pariskunta on joutunut kertomaan miljoonille YouTube-seuraajilleen eroavansa.

BFvsGF sekä PrankvsPrank -käyttäjätilejä ylläpitävä videobloggaajapariskunnan Jesse ja Jeana ovat ilmoittaneet miltei yhdeksälle miljoonalle YouTube-seuraajalleen eroavansa.

Video, jolla kaksikko on ilmoittanut eroavansa, on saanut jo yli puoli miljoonaa katselukertaa. Koskettava ja tunteellinen video saa myös ulkopuoliset pohtimaan sitä, millainen vaikutus sosiaalisella medialla voi pahimmassa tapauksessa olla suhteeseen.

"Meillä on jo hetken ajan ollut ongelmia suhteessamme. Elämässämme tapahtuu myös asioita, joita emme kuvaa videolle. Haluamme jakaa vain positiiviset ja mahtavat asiat elämästämme, emmekä halua näyttää huonoja hetkiämme. Kaikki luulevat, että kaikki on täydellistä ja että meillä on täydellinen elämä, mutta se ei ole totta", pariskunta kertoo videolla.

"Alussa päivittäinen videobloggaus on todella mahtavaa, mutta siinä vaiheessa kun se alkaa tuntua työltä ja et tee asioita sen vuoksi, että rakastaisit henkilöä vaan teet ne videoblogin vuoksi, se kuormittaa suhdetta todella paljon. Se on myrkkyä jokaiselle parisuhteelle."

"Meidän pitää lopettaa välittömästi. Voin miltei vakuuttaa teille, ettemme aio enää vlogata päivittäin, se on varmaa. Minä en aio enää koskaan vlogata päivittäin. Olen varma, että kaikki suuttuvat minulle, mutta ei ole terveellistä kuvata elämäänsä joka päivä, muokata se joka ilta ja lisätä YouTubeen seuraavana aamuna. Joka päivä."

Jesse ja Jeana varoittavat videolla myös pariskuntia, jotka ovat vastikää alkaneet videobloggaamaan yhdessä.

"Se ei ole terveellistä, eikä hyväksi parisuhteellenne. Jos te rakastatte ja välitätte toisistanne, olkaa varovaisia yhteisen vloggaamisen kanssa."

Lue myös: Lapsi piirsi äidistään "todelliset" muotokuvat - lopputulos naurattaa netissä

Lue myös: 21-vuotias nuorimies näytti kiusaajilleen - nykyään rikas ja komea Instagram-julkkis

Kilpailut

Uusimmat