Kaikki artikkelit

Kaupallinen yhteistyö: Norra Helsinki. Kyllä, olen laukkufetissinainen. Varsinkin kirjekuorilaukut, clutchit, kaikki söpöt, kauniit ja pienet laukut saavat pulssini nousemaan ja rakkaushormonin leviämään pitkin aivokäytäviä (onko olemassa aivokäytäviä?). Siispä, kun äskettäin lanseerattu laukkufirma Norra Helsinki ehdotti yhteistyötä kanssani, en epäröinyt hetkeäkään. En siis sekuntiakaan.
Kesälomat alkavat olla pian ohi ja jotkut odottavat jo innolla pääsyä työmaalle. On kuitenkin olemassa ihmisryhmä, joka on ottanut lomastaan niin railakkaasti irti, että työhön paluu tuntuu jopa kauhealta. Aikaiset herätykset ja selvät illat.. Ota kuomaseni tästä vinkit talteen, toivottavasti helpottaa!
Lola Odusoga täyttää tässä kuusa 42 vuotta. Nainen kertoo ikääntymisestä uudessa blogijulkaisussaan.
Teittinen kirjoittaa rajapyykistä blogissaan.
Kun on impannut tahtomattaan kynsilakan tuoksua viimeisen tunnin ajan, meinaa olotila olla varsin erikoinen. Kirjoitanpa nyt näissä tiloissa sitten ohjeen kynsilakkamarmorointiin, joka omalta osaltani lähti lapasesta ja johti katastrofiin.
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: YOUR DAY DESIGN STUDIO
Emilia Parkkosen elämä meni viime maaliskuussa uusiksi tavalla, jota hän ei olisi toivonut.
Blogin takaa löytyy pitkällisen uran kauneustoimittajana tehnyt Katja Nygård.
Scott Riddle kirjoitti pitkän blogikirjoituksen omasta syöpäkamppailustaan.
Sovellus kertoi Hussin viettävän puhelimen ääressä päivittäin monta tuntia.
Huhtikuussa Jere Karalahdesta eronnut fitness-urheilija rikkoi viikonloppuna blogissaan pitkään kestäneen hiljaisuuden.
Vinkkejä oikeankokoisten rintaliivien löytämiseen, parhaita vaatebongauksia nettikaupoista sekä ihania lifestyle-kuvia. Kaikkea tuota löytyy parhaista blogeista.
Blogia kirjoittavan kahden lapsen äidin mukaan hänen virheensä oli anteeksiantamaton ja hän toivookin muiden oppivan siitä.
Amerikkalaisella äidillä meni kuppi nurin, kun kaikki muut tuntuivat tietävän paremmin, miten hänen kannattaa lapsiaan hoitaa.
Kuvaajien nelijalkaiset ystävät näyttävät olevan vähintäänkin hämillään uudesta tehtävästään.
Jopa seitsemän vuotta päivittäiselle vloggaamiselle uhrannut pariskunta on joutunut kertomaan miljoonille YouTube-seuraajilleen eroavansa.