Kuva: Instagram

Sirkusisästä Instagram-hitti: Temppuilee hurjasti poikansa kanssa

04.06.2016 17:15 - Joose Koskiranta

Akrobaattina työskentelevä britti-isä on kerännyt lähes 30 000 seuraajaa lyhyessä ajassa.

Englantilaisesta Wayne Skivingtonista tuli Instagram-julkkis sen jälkeen, kun hän rupesi julkaisemaan videoita hänestä ja 3-vuotiaasta pojastaan tekemässä akrobaattisia temppuja. 

28-vuotias yksinhuoltajaisä lopetti yliopisto-opinnot vuonna 2008 saatuaan tarjouksen liittyä maailmankuuluun Cirque du Soleil -sirkukseen Las Vegasiin.

Idea videoiden julkaisemisesta sai alkunsa, kun hän kerran huomasi poikansa Rowanin matkivan hänen temppujaan. 

- Yhtenä päivänä, kuvatessani omia temppujani, huomasin Rowanin yrittävän matkia minua. Julkaisin pari videota meistä Instagramiin ystävieni nähtäväksi, mutta yhtäkkiä tuntemattomatkin alkoivat tykkäämään ja kommentoimaan videoitani. Se oli mahtavaa, Skivington kuvailee. 

Kahta työtä tekevä yksinhuoltaja kertoo vapaa-ajan olevan vähissä, joten hän ottaa Rowanin mukaan minne ikinä hän meneekin.

- Uskon videoideni olevan suosittuja sen takia, että otan poikani mukaan niihin. Aktiivinen elämäntapani kannustaa muita tekemään samoin, Rowan miettii.

- Joskus vanhemmilla on vaikeuksia luoda side heidän lapsiinsa, jonka takia he tykkäävät katsoa meitä. 

Ei painostusta

Skivington painottaa, ettei hän ole ikinä painostanut poikaansa tekemään temppuja. 

- Tällä tavalla me pidämme hauskaa. Tämä ei ole harjoittelua. Jos treenaan, teen sen salilla tai autotallissa. Haluan olla hyvä roolimalli ja opettaa uusille sukupolville liikkumisen perusteet. 

Tällä hetkellä Skivington tekee töitä auttaakseen muita vanhempia opettamaan lapsilleen liikkumisen perusteita vuorovaikutuksen kautta.

- Olen saanut rutkasti viestejä, joissa ihmiset kertovat inspiroineeni heitä olemaan parempia vanhempia. Aion jatkaa videoiden tekemistä, sillä näyttää siltä, että ne auttavat muita.

Lue myös: Tytön muistilappu sulattaa sydämen - kirjoitti ylös isän opit

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat