Kuva: YouTube

Järkyttävää! Nuori pariskunta uhmaa kuolemaa pilvenpiirtäjän katolla

22.06.2016 20:15 - Joose Koskiranta

Kiinalaispariskunnan käytös on herättänyt hämmästystä.

Facebookiin on levinnyt video, jossa kiinalaispariskunta esittää erilaisia uhkarohkeita temppuja pilvenpiirtäjän katolla. 

Yhdessä stuntissa pari pitää toisiaan kädestä kiinni samalla, kun nainen nojaa reunan yli - vain yksi jalka maassa. Muissa tempuissa nainen juoksee, tekee kuperkeikkoja ja pyörii reunan lähettyvillä - satoja metrejä alla kulkevien autojen yllä.

Toisella videolla mies pitää naista olkapäillään ja pyörii nopeasti paikallaan. Olisi tarvittu vain yksi horjahdus, ja molemmat olisivat syöksyneet varmaan kuolemaan. 

Jakaa mielipiteitä

Video ladattiin Facebookiin maanantaina, ja se on kerännyt jo yli 450 000 katselukertaa.

Useat ihmiset paheksuvat uhkarohkeaa paria, kutsuen heitä tyhmiksi ja hulluiksi.

"Minulle tuo on merkityksetöntä. Kukaan ei ajattele teidän olevan rohkeita, vaan tyhmiä ja hulluja. Ajatelkaa vanhempianne ennen kuin teette noin vaarallisia temppuja", Aung Myo Myint kirjoitti. 

"Minua ei kiinnosta idiootit kuten nämä, mutta olen huolissani ihmisistä, joiden päälle he tippuvat", kertoi Rohit Sharma.

Jotkut kuitenkin olivat sitä mieltä, että temput ovat taidetta. 

"Tämä on taidetta. Meidän pitää ymmärtää nykymaailmaa. Jos he tippuvat ja kuolevat, kutsumme heitä tyhmiksi. Jos he taas selviävät, sanomme kaiken olevan intohimoa", Ah Tao pohti. 

Toinen taas oli sitä mieltä, että pariskunta toteuttaa unelmaansa.

"Miettikää asiaa toisesta näkökulmasta. Ehkä tämä oli heidän unelmansa. Heillä täytyy olla todella paljon rohkeutta haastaa itseään tuollaisella tempulla."

Katso video tempauksesta alta.

Lue myös: Pohjoismaiden pelottavin tulivuori heräämässä - voi räjähtää mikä hetki tahansa!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat