Kuva: AOP

Maailman isointa vyötäröä tavoitteleva nainen: "Jos haluan näyttäytyä alasti, teen niin"

30.06.2016 21:45 - Iiro Myllymäki

Bobbi-Jo Westley tienaa huimat summat kuukausittain riisuutumalla miehille nettikamerasessioissa.

Yhdysvaltalainen Bobbi-Jo Westley, 43, ei häpeile kehoaan tippaakaan. Daily Mail -lehden mukaan nainen painaa 220 kilogrammaa ja vyötärönympärys hänellä on 2,3 metriä. Vyötärön pitäisi olla 2,5 metrin mittainen, jotta naisten ennätysraja rikkoutuisi, ja tähän nainen pyrkii. Terveydelliset seikat saattavat tulla tavoitteen esteeksi.

- On mahdollista, että minulla olisi maailman isoimmat lanteet. Jos se tapahtuu, se olisi mahtavaa. En ole koskaan ennen rikkonut ennätyksiä. Mutta jos lääkärit sanoisivat minulle, että minun täytyy laihduttaa tai muuten kuolen, sitten teen kaikkeni laihtuakseni. En ole valmis kuolemaan. Haluan nähdä lapsieni ja lastenlasteni kasvavan, Westley sanoo.

"Näissä kurveissa ei ole mitään feikkiä", Westley vakuuttaa. (kuva: AOP)

Isot tienestit eroottisista nettikameratreffeistä

Viiden lapsen äiti vakuuttaa, että kaikki hänen huomiota herättävistä kurveistaan ovat aitoja. Raskauksien myötä hänen vyötärönsä ja takapuolensa keräsivät aina vain enemmän massaa, mutta pääosin ylipaino johtuu naisen mukaan kilpirauhasen vajaatoiminnasta.

Vaikka terveys on vaarassa, nainen hyötyy isokokoisuudestaan, samoin kuin itsevarmasta asenteestaan. Hän tienaa 1800 euroa kuukaudessa siitä, että hän pitää eroottisia nettikamerasessioita miesten kanssa. Maksavia miehiä riittää Westleyn mukaan ympäri maailman.

- Olen hyvin itsevarma, ja tämä on minun kehoni. Jos haluan näyttäytyä maailmalle alasti tai alusvaatteissa, niin teen niin. Olen kuuluisa vyötäröstäni ja pepustani. Ne ovat ensimmäinen asia, minkä ihmiset minussa huomaavat, Westley sanoo.

Westley saa omien sanojensa mukaan 40-50 Facebook-viestiä päivittäin miesihailijoilta. (kuva: AOP)

Muiden puheet eivät kiinnosta

Kritisoijia nainen ei ota kuuleviin korviinsa.

- Suurin osa ihmisistä vihaa toisia vain koska heillä itsellään on huono itsetunto, joten heidän täytyy pilkata muita helpottaakseen oloaan. En välitä siitä, mitä muut minusta ajattelevat tai sanovat, Westley kertoo.

Lue myös: Ultraplus-mallin kuva kiellettiin Facebookissa - rikkoo sääntöjä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat