Äiti jakoi koskettavan viestin lelufirmalle: "Kiitos, kun otatte kaikenlaiset lapset huomioon"

07.07.2016 07:45 - Tiina Svensk

Pienen tytön äiti haluaa kiittää lelumerkkiä uusista nukeistaan, jotka edustavat monipuolisesti kauneutta.

Monet lapset pitävät nukkeleikeistä, ja monille meistä oma nukke onkin lapsuuden rakkain lelu. Nukeista pitää myös Meredith Baileyn tytär, joka koki syntymäpäivänään liikuttavan yllätyksen kauppakeskuksessa.

Baileyn tytär nimittäin kaljuuntui 4-vuotiaana, ja saatuaan kaljun nuken joululahjaksi, tyttö oli syvästi liikuttunut. Samalla hän kuitenkin ihmetteli, miksei kaljuja nukkeja löydy lelukaupoista.

Tilanne kuitenkin muuttui, kun eräänä päivänä perhe oli kauppakeskuksessa, ja leluosastolle saapuessaan perheen nuorimmainen alkoi hihkua riemusta - hän nimittäin löysi kaupan hyllyltä hiuksettoman nuken.

"Tämä ei välttämättä tunnu isolta asialta lelufirmalle", Bailey kirjoittaa Facebook-viestissään firman sivuilla, "Mutta pienille tytöille, jotka tuntevat olonsa yksinäisiksi, ja jotka haluavat nähdä nukkejen heijastavan heidänkaltaista kauneuttaan - tämä on todella tärkeää."

"Kiitos, kun otatte KAIKENLAISET lapset huomioon", Bailey päättää viestinsä, missä kertoo liikutuksensa määrästä. Koko viestin, ja onnellisen tyttären kuvan voit katsoa alta:

Lue myös: Nuoripari yllätti vauvauutisilla – äidin hepulille ei tullut loppua, katso!

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat