Rohkea nainen laittoi ylimieliselle Playboy-mallille jauhot suuhun: "Häpeäisit"

19.07.2016 15:30 - Senja Rapila

Playboy-malli Dani Mathers ei osoittanut myötätunnon merkkejä, kun hän julkaisi naureskellen kuvan alastomasta naisesta salillaan.

Uutisoimme viime viikolla siitä, kuinka Playboy-malli Dani Mathers joutui hurjan raivon kohteeksi julkaistessaan kuvan alastomasta naisesta kuntosalin suihkussa. Kuva ei ollut suinkaan ystävällisessä mielessä otettu, vaan Mathers pilkkasi naisen ulkomuotoa.

"Jos minä en pysty unohtamaan tätä näkyä, et pysty sinäkään", Mathers kirjoitti kuvan yhteyteen.

Nyt Mathers on saanut vastauksen teolleen Facebookissa, kun 42-vuotias Christine Blackmon päätti napauttaa timmiä Playboy-mallia.

"Hyvä Dani Mathers, tähän mennessä suurin osa ystävistäni on nähnyt kuvan, jonka julkaisit alastomasta naisesta suihkussa tekstillä: 'Jos minä en pysty unohtamaan tätä näkyä, et pysty sinäkään'. 

Noin kuukausi sitten olin vaihtamassa treenivaatteita ja kun seisoin siinä kengissä, alusvaatteissa ja otsapannassa, huomasin mieheni ottavan minusta kuvaa. Poseerasin leikkisästi sen kaiken absurdisuudelle", hän kirjoittaa.

Myöhemmin Blackmon huomasi kuvassa kaikki epäkohdat ja kyhmyt, mutta mies ei suostunut poistamaan kuvaa rukoilusta huolimatta.

"Hän vain hymyili ja sanoi lempeästi: 'Minun mielestäni se on kaunis'. Annoin hänen pitää kuvan.

Joten tässä tulee - sinä olet saattanut olla Playboy-malli, mutta kaikki meistä eivät treenaa ollakseen 'kuumia'. Jotkut meistä kuntoilevat vain kunnioittaakseen vartaloita, jotka meille on annettu. Se oli sitä, mitä se nainen yritti tehdä, ja sinä häpäisit hänet. Häpeä.

Olen varma, että saan satoja naisia julkaisemaan kuvia, jossa näkyvät heidän kauniit kroppansa ja riippumatta koosta, muodosta tai väristä, ne kaikki ovat paljon kauniimpia kuin se rumuus, minkä itsessäsi näytit julkaisemalla salaa kuvan toisesta."

Voit katsoa koko julkaisun alapuolelta tai täältä.

Lue myös: "Maailman täydellisimmän vartalon" omaava brittimalli julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan

Kilpailut

Uusimmat