Kuva: Fotolia

Victoria's Secretin kuvankäsittelijä paljastaa: Kuusi suurinta salaisuutta kuvien takana

21.07.2016 13:15 - Tiina Svensk

Mikä on bikinimallien täydellisten vartaloiden salaisuus? Usein viimeisen silauksen antaa Photoshop.

Mainoskuvia käsitellään kuvausten jälkeen, mutta emme voi koskaan täysin tietää, mikä kuvassa on aitoa ja mikä illuusiota. Tietyt merkit ovat saaneet jopa rajuakin kritiikkiä siitä, kuinka he käsittelevät kuviaan. 

Cosmopolitan kokosi yhteen kuvankäsittelijöiden paljastuksia heidän työstään. Kooste on Victoria's Secret -merkin photoshop-taitureiden kommenteista:

1. Jo kuvauksissa huijataan: Bikinit ja uima-asut täytetään pehmusteilla ja lisäkkeillä. Photoshop-muokkaaja kertoo, että bikinit ovat todella painavia, koska niihin on ommeltu niin paljon täytteitä.

2. Mallit käyttävät rintaliivejä bikinien alla: "Käsittelemme rintaliivit kuvista pois aina jälkikäteen", kuvankäsittelijä kertoo. Jos siis ihmettelet, miten mallien rinnat näyttävät niin ryhdikkäiltä jopa bandeau-bikineissä, salaisuus on rintaliiveissä.

3. Rintoja käsitellään eniten: Kuvankäsittelijöitä pyydetään Cosmopolitanin mukaan usein käsittelemään rinnat pyöreämmiksi, symmetrisiksi ja suuremmiksi, koska kaikilla malleilla on A-kupin rinnat.

4. Myös karvat käsitellään pois: Kuvankäsittelijät kertovat, että mallit eivät välttämättä edes vaivaudu sheivaamaan ennen kuvauksia, koska iho käsitellään joka tapauksessa jälkikäteen. 

- Kaikilla heillä on sänkeä - kaikkea normaalia, mitä muillakin ihmisillä on, kuvankäsittelijä kertoo.

5. Malleja ei tehdä laihemmaksi: Todellisuudessa mallit tehdään kurvikkaammiksi, ja heidän muodoistaan tehdään pehmeämmät. Merkit ovat yrittäneet käyttää kurvikkaampia malleja, mutta asiakaskunta ei vastannut muutokseen hyvin.

6. Kehoja vaihdetaan: Kuvankäsittelijä paljastaa, että on täysin normaalia jos merkki pyytää vaikkapa vaihtamaan mallin kädet toisen käsiksi. Yleensä kyse on kuitenkin asennon korjaamisesta, ei siitä, että kädet eivät kelpaisi kuvaan.

Lue myös: Miltä Victoria's Secret -kaunottaret näyttävät ilman kuvankäsittelyä? Katso

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat