Kuva: Radiant Inc, Las Vegas.

Suomalaistaiteilija esiintyi 10 miljoonan euron luksushäissä: Paljastukset kulisseista

23.08.2016 12:15 - Anna Hopi

Suomalainen burleskitaiteilija LouLou D'Vil esiintyi seurapiirihäissä, joista ei luksusta puuttunut.

Kansainvälisissä medioissa on uutisoitu venäläisen oligarkin Rashid Sardanovin järjestämistä hulppeista 10 miljoonan euron hääjuhlista, jotka öljypohatta järjesti tyttärensä avioitumisen kunniaksi. Daily Mail -lehden mukaan juhlien pääesiintyjä oli brittitähti Robbie Williams, joka sai esiintymisestään sievoisen 1,8 miljoonan euron palkkion.

Paikalla Prahassa järjestetyissä luksushäissä oli myös suomalainen burleskitaiteilija LouLou D'Vil, joka todisti loisteliaita häitä aitiopaikalta.

- Olimme siellä esiintymässä. Olen kiertänyt maailman 17 kertaa ympäri ja olen oppinut tuntemaan erilaisia alan ihmisiä. Päädyn erilaisiin paikkoihin keikalle. Nämä häät olivat niin ylelliset kuin vain voi kuvitella, että sillä rahalla saa häät tehtyä, nauraa Voice.fi-sivuston tavoittama LouLou D'Vil.

(kuva: Lou Lou D'vil)

Öljypohatan 25-vuotiaan tyttären Victoria Sardanovin ja hänen miehensä Anton Antonovin häissä Zofin-palatsissa Prahassa oli satoja vieraita. Paikalle rikkaiden seurapiirihäihin oli kutsuttu Venäjän silmäätekeviä sekä kansainvälisiä julkkiksia. Pikkurahasta perheellä ei ole puutetta, kun isä kuuluu 500 rikkaimman venäläisen joukkoon ja omistaa South Ural Industrial Companyn.

Juhlien pukukoodi oli "alaston musta" yhdistettynä punaiseen.

- Se oli tunnempi atmosfääri, enemmän fetissi-maailmaan menevää ja meidän asut olivat sen mukaisia. Pyörimme siellä ja olimme tummanpuhuvia hahmoja häissä. Välillä tanssimme lavalla ja välillä loimme enemmän tunnelmaa taustalla, kuvailee burleskitaiteilija.

- Zofinin palatsi on tapahtumapaikkana upea ja ylellinen. Se koristeltiin teeman mukaan. En tiedä miten kauan he ovat tehneet siellä duunia lavasteiden kanssa. Kukkien määrä oli järjetöntä, tuntui että se oli loputon kukkameri. Siihen on varmasti mennyt hirveästi rahaa. Siellä oli myöskin ilotulitusta, Crazy Horse -kabareen tytöt oli Pariisista vetämässä show'ta. Torture Gardenin kautta meitä oli 20 tyttöä, Robbie Williams oli pääesiintyjänä.

(kuva: Lou Lou D'vil)

"Uran alussa ihmettelin"

Burleskitähdelle itselleen oli hienointa nähdä Crazy Horse -kollegat esiintymässä. Hän kiinnitti kuitenkin paikan päällä huomiota tapahtuman luksusluonteeseen ja siihen, miten paljon tällaisen juhlien järjestäminen loppujen lopuksi vaatii.

- Henkilökuntaa oli paikalla varmaan enemmän kuin vieraita. Siihen vaaditaan älytön koneisto, että tuollaiset bileet pyörivät. Siellä oli ruokaa ja juomaa joka lähtöön ja oli useampi baarimikko tekemässä erilaisia hienoja drinkkejä, muistelee LouLou.

(kuva: Lou Lou D'vil)

- Hääparin tulin nähneeksi, koska olin samaan aikaan lavalla, kun he olivat siinä tekemässä hauskoja taikatemppuja ystävien kanssa. Itse pääjärjestäjää, morsiamen isää, en tunnistanut. Siinä se Robbie Williams pyyhälsi ohi ja Crazy Horse -tytöt olivat samalla bäkkärillä. Oli hienoa nähdä tytöt livenä.

LouLou kertoo esiintyneensä ympäri maailmaa erilaisissa tilaisuuksissa, joiden takia ei hätkähdä vähästä, vaikka kansainväliset rikkaiden juhlat hulppeita ovatkin.

- Uran alussa oli sellaisia hetkiä, missä meno ihmetytti. Kun ensimmäisen kerran näet noita juttuja, niin ihmettelet, että mitä hittoa. Bangkokissa yhdet häät ovat jääneet mieleen. Ne olivat todella tajunnanräjäyttävät. Esiintyjien kavalkadi oli järjetön. Maailman huippuesiintyjiä oli mukana kymmenen kappaletta, kymmenen erilaista ryhmää.

(kuva: Lou Lou D'vil)

Kilpailut

Uusimmat