Naisen penistaide nousi otsikoihin - teki veistoksen jokaisen seksikumppaninsa peniksestä

24.09.2016 17:15 - Iiro Myllymäki

Taideopiskelija sai kaikki kymmenen penisveistosta myydyksi.

Taiteeseen voi saada inspiraation varsin monesta eri lähteestä. 18-vuotias Lily Heaume otti inspiraation 10 Portraits -nimiseen veistosprojektiinsa (”10 muotokuvaa” suomeksi) aiemmista seksikumppaneistaan. Hampstead School of Art -taidekoulussa opiskeleva Heaume muotoili ulkomuistista kymmenen seksikumppaninsa jäykistyneet penikset, ja muun muassa Metro-sivusto on uutisoinut lopputuloksesta.

Alkusysäyksen projekti sai, kun nainen sai eräältä seksikumppaniltaan epämieluisan tekstiviestin. Nainen oli tuolloin työtilassaan ja päätti purkaa vihansa muotoilemalla savesta viestin lähettäneen miehen peniksen. Nainen myös kirjoitti veistokseensa sanan ”liar”, eli ”valehtelija”. Sitten hän sai idean.

- Ajattelin, että voin yhtä hyvin tehdä veistoksen jokaisesta miehestä, sillä kokemukset kenenkään kanssa eivät olleet kovinkaan myönteisiä, Heaume kertoo.

Kaikki penikset myytiin

Heaume ei ole paljoa tekemisissä entisten seksikumppaniensa kanssa, mutta sai kuulla kahdelta asianomaiselta mieheltä kielteisiä kommentteja veistoksista. Nainen halusi testata ihmisten reaktioita enemmänkin, ja laittoi Tinder-deittisovellukseen itsestään kuvia penisveistosten kanssa. Monet miehet ymmärsivät veistokset eräänlaisina palkintopokaaleina, ja jotkut kommentoivat naisen tarvitsevan lisää savea.

Heaume on saanut kaikki penisveistoksensa myytyä, eikä hän aio tehdä samanlaisia veistoksia enempää.

- En olisi uskonut, että niistä tulisi niin suosittuja, Heaume kertoo.

Lue myös: Peniskö se siinä? Härski hiekkaveistos varasti huomion suorassa lähetyksessä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat