Kuva: AOP

"Hänen rintansa ovat surkeat" - 5 typerintä kommenttia, jotka Donald Trump on sanonut julkkisnaisista

01.10.2016 08:15 - Karoliina Kotala

Yhdysvalloissa presidenttikilpa käy parhaillaan kuumana. Republikaanien presidenttiehdokas, liikemies Donald Trump on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä halventavista kommenteistaan, koskien viihdetaivaan tunnetuimpia naistähtiä.

Presidenttiehdokas Donald Trump tunnetaan liikemiehen uransa ohella muun muassa roolistaan missimaailmassa ja tapa, jolla mies arvostelee naisia ja antaa heille kouluarvosanoja, onkin herättänyt vuosien varrella runsaasti kohua. Hiljattain Trump kutsui Miss Universum –tittelin vuonna 1996 voittanutta Alicia Machadoa Miss Piggyksi eli possuksi tämän kerättyä painoa missiuransa jälkeen. 

Trumpin naisiin kohdistuva arvostelu ei kuitenkaan jää vain misseihin, vaan miehen suusta on kuultu halventavia kommentteja myös muista mediasta tutuista naishahmoista. Oman osansa ovat saaneet myös viihdetaivaan kaunottaret. 

Kim Kardashian 

Vuonna 2013 Trump kritisoi haastattelussa tuolloin raskaana olleen Kim Kardashianin painoa. Huolimatta siitä, että keskustelu ei liittynyt Kardashianin ulkomuotoon mitenkään, halusi Trump kertoa, kuinka hänen mielestään esikoistaan odottava Kim oli lihonut liikaa eikä silloin kannattaisi pukeutua tiukkoihin asuihin. 

Rosie O'Donnell 

Trump on sanonut useita ikäviä kommentteja komedienne ja näyttelijä Rosie O'Donnellista. Muun muassa vuonna 2006 Trump kutsui O'Donnellia "lihavaksi häviäjäksi, jolta ottaa mielellään rahat pois". Lisäksi hän kutsui naista "vätykseksi, jolla on lihava, ruma naama". 

Halle Berry 

Kuvankaunis Halle Berry ei ole upeasta ulkomuodostaan huolimatta säästynyt Trumpin halventavilta kommenteilta. Vuonna 2005 tehdyssä haastattelussa Trump arvosteli Berryn jokaisen vartalonosan: "Vyötäröstä olkapäihin hän on täysi kymppi. Kasvot ovat kahdeksikon arvoiset ja jalat alle sen". 

Carmen Electra 

Carmen Electran kohdalla Trump kritisoi naisen kokoa ja rintoja: "Carmen on todella lyhyt, olin siitä yllättynyt. Ja hänen rintansa ovat karmeat, ne näyttävät kuin kahdelta hehkulampulta, jotka sojottavat hänen vartalostaan". 

Nicollette Sheridan 

Muun muassa Täydellisistä naisista tuttu näyttelijä joutui Trumpin kritiikin kohteeksi, miehen sanoessa, että Sheridania on vaikea sanoa "täydeksi kympiksi, koska hänellä on pienehköt rinnat". Samaa Trump sanoi myös kaikista alle C-kupin omaavista naisista. 

Lue myös: Donald Trump jäi kiinni nolosta Photoshop-huijauksesta - naisen ihonväri vaihdettiin!

Lähde: Women's Health Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat