Kuva: Instagram

Plusmalli hehkuu uskomattomissa alastonkuvissa: "Intohimoni on inspiroida muita"

27.10.2016 23:15 - Elisa Jalasjoki

Aistikkaat kuvat ovat saaneet ylistävän vastaanoton.

Amerikkalainen plusmalli ja bloggaaja Simone Mariposa, 23, on hurmannut viime päivinä sosiaalisessa mediassa alastonkuvillaan. Yhdessä valokuvaaja Taylor Giavasisin kanssa otetuissa kuvissa Mariposa poseeraa tyylikkäästi glitteriin peitettynä värivalojen loisteessa täysin alasti. 

Sosiaalinen media on vastaanottanut kuvat uskomattoman positiivisesti, ja ne ovat saaneet valtaisaa suosiota. Vaikka Mariposa näyttää kuvissa itsevarmalta, hän kertoo, ettei niiden ottaminen ollut helppoa. 

- On vaikeaa ottaa kaikki pois ja poseerata kameralle. Pluskokoisena naisena, jolla on selkämakkaroita ja erilaisia kumpuja kehossa, olen tottunut peittämään vartaloni valokuvissa vaatteiden avulla. Yhtäkkiä minulla ei ollutkaan päälläni mitään. Olin aluksi hyvin hermostunut, mutta sitten tajusin, että voin onnistua kuvien avulla inspiroimaan muita ihmisiä, Mariposa kuvailee Self-lehdelle.

- Toivon että kuvista välittyy se, että rakastan itseäni tarpeeksi, huolimatta siitä, etten ole sen mallinen, mitä yhteiskunta perinteisesti pitää kauniina. Kaikkien muidenkin tulisi rakastaa itseään. Muiden inspiroiminen on minun intohimoni ja tarkoitukseni. 

Katso taianomaiset kuvat Mariposasta alta.

Mariposa aloitti kesäkuussa Twitterissä #WeWearWhatWeWant-nimisen kamppanjan, eli vapaasti suomennettuna kampanjan nimi olisi #MePukeudummeMihinHaluamme. Kampanjan tarkoituksena oli rohkaista naisia lisäämään kuvia itsestään lempiasuissaan, todistaen näin, että kaiken kokoiset naiset voivat näyttää upeilta ja itsevarmoilta. 

Mariposa kirjoittaakin rohkeasti oman kurvikkaan kuvansa kuvauksessa itsestään näin: "Vartaloni on taianomainen. Jokainen vuori ja laakso. Jokainen mutka ja käännös. Jokainen mäki ja kukkula. Todellista galaktista taikaa."

Kuvat ovat aiheuttaneet ihastusta myös päivitysten kommenttikentissä. Ihmiset ovat kommentoineet otoksia esimerkiksi näin: 

"Tuo kimallus on kuin universumin pölyä."

"Hymysi on tarttuva ja lämmin."

"Kuningatar, nämä kuvat ovat upeita."

Lähde: Self

Lue myös: Plusmalli Ashley Grahamin alastonkuva sekoitti ihmisten päät - katso seksiä tihkuva otos

Lue myös: Cheyenne Järvinen poseeraa kuumissa alastonkuvissa - K18

Kilpailut

Uusimmat