Kuva: AOP

Vanhemmat miesystävät rahoittavat 25-vuotiaan kaunottaren luksuselämän: Lahjaksi auto ja silikonit

07.11.2016 21:30 - Rea Tallgren

Simonen mukaan häntä ei voi verrata maksullisiin seuralaisiin, koska hän keskittyy olemaan suhteessa yhden miehen kanssa kerrallaan.

Englantilainen Simone Toon, 25, kutsuu itseään ammattimaiseksi nautintojen naiseksi. Hän elää luksuselämää, jonka rahoittavat vanhemmat miehet, joille Toon tarjoaa vastineeksi seuraansa.

- En ikinä harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä. Sitä paitsi, kyllä minä oikeasti pidän sugardaddyistäni, vaikka he vanhempia ovatkin, Toon puolustaa elämäntyyliään. 

Hänen mukaansa vanhemmissa, varakkaissa miehissä häntä viehättää heidän itsevarmuutensa ja charminsa. 

Luksuselämää miesten maksamana

Kaunis ja rintava Toon maksattaa miehillä Lontoon asuntonsa, kuntosalijäsenyytensä, lomansa, designer-laukkunsa ja kenkänsä - ja jopa kaksi rintojensuurennusleikkaustaan.

Toon laskee, että hänen elämäntyylinsä kustantaa kuussa reilut 4000 euroa. Hän käy harva se päivä kynsihoidoissa ja solariumissa. Lisäksi hän hemmottelee itseään viikottain luksuskäsilaukuilla. 

- Ihanin lahja, jonka sain, oli yli 25 000 euron arvoinen auto, Toon hymyilee. 

- En voisi kuvitellakaan olevani jonkun sellaisen kanssa, joka ei maksaisi elämäntyyliäni. Olen kokeillut sitä, ja se ei vaan toiminut, Toon selittää. 

Toon kertoo olleensa juuri Dubaissa rakastajansa kanssa viisi päivää. Mies oli kuulema antanut hänelle lähemmäs 10 000 euroa shoppailurahaa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Mikä on liian suuri ikäero?

Toonin mukaan hän ei ryhdy suhteisiin miesten kanssa, jotka eivät kiinnosta häntä. 

- Suosin noin 15 vuotta vanhempia miehiä, sillä he osaavat kohdella minua hyvin. He kohtelevat minua vähän kuin omaa tytärtä - se saattaa kuulostaa sairaalta, mutta tarkoitan vaan sitä, että he todella osaavat pitää minusta huolta, Toon selittää. 

Liian vanhaksi Toon totesi rakastajan, joka oli 62-vuotias. Toon myös kertoo sinnitelleensä kerran suhteessa, jossa ei viihtynyt, koska ei halunnut menettää suhteen tuomia taloudellisia hyötyjä. 

Katso kuvia Toonista alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Rikas isä vei poikansa katsomaan, miten köyhät elävät - tarinan opetus jättää sanattomaksi

Lue myös: Miljonäärien vaimot hehkuttavat luksuselämäänsä: "Raha todella tuo onnen"

Kilpailut

Uusimmat