Kuva: Fotolia

Taapero pelasti koomaan vaipuvan isänsä - uskomaton tarina leviää netissä

23.11.2016 18:45 - Mika Parikka

Perheen äiti on sitä mieltä, että kolmevuotias pikkupoika pelasti isänsä hengen.

Kolmevuotiasta Lenny-George Jonesia voidaan pitää sankarina. Pojan diabetesta sairastava isä vaipui tajuttomana keittiön lattialle, mutta neuvokas poika ymmärsi heti mitä piti tehdä. Lenny onnistui pelastamaan isänsä, joka oli vaipumassa koomaan.

Lenny lähti nopeasti jääkaapille, jonka eteen hän laittoi pienen tuolin, koska ei olisi muuten yltänyt sen hyllyille. Poika etsi käsiinsä jogurtin, haki leikkikeittiöstään muovisen veitsen ja pakkosyötti tajuttomalle isälleen jogurttia. Isä palasi hiljalleen tajuihinsa ja pystyi ottamaan glukoositablettinsa.

Pojan äiti on luonnollisesti erittäin ylpeä pojastaan. Hän myös sanoi poikansa pelastaneen isänsä hengen. 

"Markilla on ykköstyypin diabetes ja hänen on otettava insuliinia neljä kertaa päivässä. Oli sunnuntai-ilta ja minun piti käydä nopeasti äitini luona, joka asuu kirjaimellisesti kahden minuutin päässä. Jätin kaksikon katsomaan televisiota", perheen äiti Emma kertaa tapahtumia. 

Palattuaan 30 minuuttia myöhemmin kotiin perheen äiti Emma näki kaksikon makaavan sohvalla, eikä Mark näyttänyt hyvältä. 

"Lenny kääntyi minuun päin ja sanoi, että 'minä pelastin isän' ja Mark sanoi, että hän on oikeassa", Emma kuvailee näkyä.

Kummallisinta tapahtumassa on se, että kukaan ei ollut kertonut pojalle isän diabeteksesta, eikä tälle oltu opetettu mitä vastaavanlaisessa tilanteessa tulisi tehdä. Perheen äiti epäilee, että poika on katsonut vierestä, kun hänen isälleen on haettu jotain syötävää vastaavanlaisissa tilanteissa.

Niin tai näin, huikea suoritus taaperolta!

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Lapsenvahti pelästyi yöllä - taapero nukkui päällään seisten pinnasängyssä!

Lue myös: Ilman käsiä syntynyt taapero syö jalkojensa avulla - katso inspiroiva video

Lue myös: Kanaksi puettu taapero nousi nettihitiksi - söpömpää ilmestystä saa hakea!

Kilpailut

Uusimmat