Väkivaltainen nettihaaste leviää - juoksevia ihmisiä heitellään täysillä repuilla

25.11.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Reppuhaaste saa ihmiset lakoamaan maahan voimakkaiden iskujen takia.

Sosiaalinen media rakastaa haasteita. Viime aikoina netissä on villinnyt mannekiinihaaste, jossa on tarkoitus ”pysäyttää aika” pysymällä pitkään liikkumatta usein muiden ihmisten kanssa. Tuo haaste on varsin harmiton, mutta viime päivinä netissä on lähtenyt leviämään tätä vaarallisempi some-haaste.

”Back pack challenge”, eli reppuhaaste, vaatii myös isomman porukan. Haasteessa yksi ihminen juoksee kahden vastakkain olevan ihmisrivistön välissä samalla, kun nämä ihmiset heittävät juoksijaa repuilla. Monessa sosiaaliseen mediaan jaetussa videossa reput näyttävät olevan täynnä tavaraa. Koska kyse on opiskelijaporukoista, on syytä olettaa, että reput ovat täynnä kovia kirjoja. Juoksijat kaatuvatkin videoilla iskujen voimasta maahan.

Telegraph kertoo, että haastetta on kokeiltu monessa yhdysvaltalaisessa koulussa. Twitter-käyttäjä Abucci Wood väittää olevansa haasteen takana. Marraskuun 18. päivän jälkeen sosiaalisessa mediassa on jaettu lukuisia #backpackchallenge-videoita. Voit katsoa alta muutaman, mutta itse tätä ei kannata kokeilla:

Lue myös: Hauskaa vai silkkaa typeryyttä? Banaanihaasteesta tuli netti-ilmiö

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat