Suomi mainittu! Lentokentälle aseteltu tervetuliaiskyltti rikkoi uutiskynnyksen ulkomailla

07.12.2016 20:15 - Mika Parikka

Slush - teknologia- ja kasvuyritystapahtuman lentokentälle laittama mainos on herättänyt huomiota kansainvälisesti.

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush pidettiin jälleen Helsingissä 30.11 - 1.12. Tapahtuma kerää Helsinkiin ihmisiä ympäri maailman. Suomi ja Helsinki eivät ole mikään mairittelevin turistikohde marras-joulukuun tienoilla. Siksipä tapahtuma päätti toivottaa turistit tervetulleiksi täysin omalla tavallaan.

Helsinki-Vantaan lentokentällä turistit toivotti tervetulleiksi kyltti, jossa luki seuraavanlainen teksti:

"Kenellekään fiksulla ei tulisi pieneen mieleenkään tulla Helsinkiin marraskuussa. Paitsi sinulla, senkin kovis. Tervetuloa"

Joku päätti ottaa kyltistä kuvan ja ladata sen Redditiin. Sieltä se levisi nopeasti ulkomaisiinkin medioihin. Muun muassa brittilehti Independent noteerasi sen. Slushin toimitusjohtaja Marianne Vikkula antoi kommenttinsa Independentille kyltistä:

"Vain muutamalla valoisalla tunnillaan marraskuussa, ja mutaisella loskalla maassa, Helsinki on kenties säällisesti karmein mahdollinen paikka, jota voit edes kuvitella. On pimeää, märkää ja koleaa. On suhteellisen vaikeaa markkinoida meidän muuten niin rakasta pääkaupunkia. Olet saattanut nähdä upeita lumikinoksia, noh et löydä niitä juurikaan Helsingistä. Ne ovat Lapissa. Me Sluhsissa olemme aina olleet rehellisiä, joten yritämme ottaa kaiken irti p*skasta säästä."

Kylttiä voidaan pitää onnistuneena sen saaman huomioarvon takia. Katso kuva siitä alta:

Lähde: Indy100

Lue myös: Gigantin tv-mainos puhuttaa - SETA kiittelee rohkeudesta

Lue myös: Kisakatsomosta bongattiin kaikkien aikojen hauskin kyltti - katso

Lue myös: Suomalaisen taukotuvan kyltti naurattaa: "Unohtuiko jotakin?"

Kilpailut

Uusimmat