Kuva: Youtube

YouTuben 10 suosituinta videota vuonna 2016 listattiin - katso

17.12.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Ykkössijalla on Adelen vierailu James Cordenin Carpool Karaokessa.

Vuosi 2016 lähenee loppuaan, ja nyt onkin hyvä aika muistella kulunutta vuotta erinäisten listausten kautta. Time-lehti uutisoi kymmenestä YouTuben katsotuimmasta viraalivideosta tältä vuodelta. Listauksesta on jätetty pois ammattimaiset musiikkivideot. Katso listaus ja siihen kuuluvat videot alta:


1. Adelen Carpool Karaoke

James Cordenin keskusteluohjelman kenties suosituin osuus on Carpool Karaoke, jossa Corden ajelee autolla muusikkovieraiden kanssa ja samalla laulaa näiden artistien hittejä. Suosituimmaksi Carpool Karaoke -jaksoksi on muodostunut Adelen kanssa kuvattu pätkä. Videota on YouTubessa katsottu jo huimat 140 miljoonaa kertaa.

2. Pen-Pineapple-Apple-Pen

Erikoinen musiikkivideo saavutti valtavan viraalisuosion. Videolla on 100 miljoonaa näyttökertaa, ja sitä on kuvailtu muun muassa tämän vuoden Gangnam Styleksi.

3. Mitä on kalkkarokäärmeen kalistimen sisällä?

Isä ja poika lähtivät selvittämään, miltä näyttää kalkkarokäärmeen hännän päässä olevan kalistimen sisällä. Video on kerännyt yli 60 miljoonaa näyttökertaa.

4. Niken Cristiano Ronaldo -mainos

Niken kuusiminuuttisessa mainosvideossa jalkapallotähti Cristiano Ronaldo vaihtaa paikkoja jalkapallotähteydestä haaveilevan nuorukaisen kanssa. Paljon kehuja kerännyttä mainosvideota on katsottu noin 60 miljoonaa kertaa.

5. Grace VanderWaalin koelaulu

America’s Got Talent -kykykilpailun edellisen kauden voitti 12-vuotias laulaja-lauluntekijä Grace VanderWaal. Hänen koelauluesitystään on katsottu melkein 50 miljoonaa kertaa.

6. Vesipullon heittelyä

Tubettajaryhmä Dude Perfect kuvasi videon, jossa he heittelevät vesipulloja ympäri tarkoituksenaan saada ne laskeutumaan pystysuorasti erinäisille pinnoille. Videota on katsottu 45 miljoonaa kertaa.

7. Channing Tatumin ja Jenna Dewanin lip sync -kamppailu

Jimmy Fallonin talk show’sta alkunsa saaneessa Lip Sync Battle -ohjelmassa nähtiin tänä vuonna muun muassa näyttelijä Channing Tatum yhdessä vaimonsa Jenna Dewanin kanssa. Heidän playback-esitystään Beyoncén Run The World (Girls) -kappaleesta on katsottu melkein 40 miljoonaa kertaa. Video ei ole katsottavissa Suomessa.

8. John Oliver puhumassa Donald Trumpista

John Oliverin HBO-kanavalla esitetyn ohjelman helmikuinen Donald Trump -osio on saavuttanut YouTubessa jo yli 30 miljoonaa näyttökertaa.

9. Miehen luksuslentomatka

YouTube-tähti Casey Neistat matkusti ensimmäisessä luokassa Emiratesin lentokoneessa ja dokumentoi matkansa YouTubeen. Videolla on noin 28 miljoonaa näyttökertaa.

10. Veljesten zombie-pila

Kaksi veljestä jekuttivat siskoaan, joka oli sekaisin lääkityksestä viisaudenhampaan poiston jälkeen. Veljekset uskottelivat siskolleen, että zombiet ovat ottamassa vallan ja heidän täytyy paeta. Video on ilahduttanut ihmisiä 22 miljoonan näyttökerran verran.

Lue myös: Vuoden katsotuimmat musiikkivideot listattiin - voiton nappasi seksikäs tyttöbändi, katso

Lähde: Time

Kilpailut

Uusimmat