Televisiosarjat, joita ladataan eniten laittomasti netistä - tulokset julki

29.12.2016 18:15 - Senni Loikala

Listan kärkeä pitää Game of Thrones jo viidettä vuotta putkeen.

TorrentFreak-sivusto selvitti televisiosarjat, joita ihmiset latasivat maailmanlaajuisesti eniten laittomasti netistä vuonna 2016. Tulokset saatiin laskemalla laittomasti ladattuja jaksot, ei siis kokonaisia tuotantokausia. Tuloksista uutisoi esimerkiksi tunnettu viihdesivusto Mashable.

Listan kärjessä on jo viittä vuotta peräkkäin amerikkalainen, huippumenestynyt Game of Thrones -fantasiasarja.

Katso alta lista eniten laittomia latauksia saaneista tv-sarjoista!

1) Game of Thrones

Ennätyksiä rikkonut amerikkalainen tv-sarja sijoittuu Westerosin ja Essosin maanosiin, joissa vuosia kestänyt kesä on muuttumassa talveksi. Vanhat taruolennot tulevat esiin valtavan jäämuurin takana ja uhkaavat Westerosin turvallisuutta samalla, kun sen aatelissuvut kamppailevat Seitsemän kuningaskunnan vallasta.

2) The Walking Dead

Kyseessä amerikkalainen tv-sarja, jossa joukko zombiepidemialta selvinneitä ihmisiä etsii turvapaikkaa zombien valtaamasta Amerikasta.

3) Westworld

Tämä amerikkalainen science fiction -sarja sijoittuu futuristiseen teemapuistoon Westworldiin, jota asuttavat ”isänniksi” kutsutut androidit. Puistossa vierailijat voivat tehdä mitä vain loukkaantumatta tai kuolematta.

4) The Flash

Sarjan päähenkilö on rikospaikkatutkija Barry Allen, johon iskee salama, minkä seurauksena hän saa erikoistaidon: hän pystyy liikkumaan yliluonnollisen nopeasti. Myös muitakin Central Cityn asukkaita on saanut supervoimia.

5) Arrow

Tv-sarjassa seurataan miljonäärisuvun perijää Oliver Queenia, joka palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn elettyään vuosia muualla. Pian Oliver saa tärkeän tehtävän ja häntä aletaan kutsua ”kostajaksi” ja ”huppumieheksi.”

6) Rillit huurussa

Kyseessä on amerikkalainen tilannekomediasarja, joka kertoo kämppäkavereina elävistä fyysikoista Sheldonista ja Leonardista ja heidän kaveripiiristään.

7) Viikingit

Kanadalais-irlantilainen historiallinen televisiosarja herättää viikingit eloon. Sarjassa seurataan historiankirjoihin jääneen Ragnar Lothbrokin vaiheita. Sarjan neljännellä kaudella on mukana myös suomalaisnäyttelijöitä, nimittäin Jasper Pääkkönen ja Peter Franzén.

8) Lucifer

Tämä amerikkalainen komediallinen rikossarja kertoo Lucifer Morningstarista, joka tekee pesäeroa entiseen elämäänsä ja alkaa pyörittämään yökerhoa Los Angelesissa. Pian yökerhon edustalla tapahtuu kohtalokas murha.

9) Pukumiehet

Tämä amerikkalainen draamasarja kertoo Michael ”Mike” Rossista, joka erotettiin huippuyliopistosta myytyään vastaukset matematiikan kokeeseen. Ross saa silti työpaikan asianajotoimistosta, mutta uran luominen vaatii rankkaa valehtelua.

10) The Grand Tour

Tässä brittisarjassa Jeremy, Richard ja James lähtevät maailmalle ajamaan sellaisilla autoilla, joiden rattiin pääsemisestä harva osaa edes unelmoida.

Lue myös: Löytyikö netistä ilmainen Netflix? Voit katsoa laillisesti tuhansia leffoja ja tv-sarjoja maksutta

Lähde: TorrentFreak

Kilpailut

Uusimmat