Suomalaisjuontaja todisti järkyttävää takaa-ajoa moottoritiellä - katso hurja video

02.02.2017 13:54 - Rea Tallgren

Radio Cityn Jete Ollinen joutui vaaratilanteeseen hurjan takaa-ajon tiimellyksessä Helsingissä.

Live Leak -sivustolla julkaistulla videolla nähdään hurja takaa-ajo, joka sijoittuu Helsinkiin. Yli 300 000 katselukertaa keränneellä nähdään moottoripyöräpoliisia pakeneva motoristi, jonka kyydissä istuu myös toinen henkilö. 

Uskomattomalla videolla pakenija ajaa henkensä kaupalla, aiheuttaen myös muille ihmisille lukemattomia vaaratilanteita. Poliisi seuraa urhoollisesti perässä. Videon tapahtumat sijoittuvat viime vuoden alkusyksyyn.

Videon takaa-ajoa todisti Radio Cityn juontaja Jete Ollinen, jonka auton motoristi ja poliisi ohittivat takaa-ajon aikana. Ollinen muistaa tilanteen kuin eilisen päivän.

- Se oli aika hurja hetki, kun se takaa-ajettava ajoi minusta ohi. Se tuli niin kovaa, että sen takaatullessa en kuullut sitä. Ei tullut mitään varoitusta. Tajusin sen ihan sillä hetkellä, kun se oli jo vieressä. Ajoin juuri bussin vieressä, joten hän meni tosi pienestä raosta. Siihen tuskin ei jäänyt sunnuntaihesaria enempää tilaa. 

Ollisen arvostus virkavaltaa kohtaan nousi tapahtuneen myötä hurjasti.

- Ne ovat täällä meitä muita varten täällä, jotka yritämme elää jokseenkin sääntöjen mukaan. Ne vetää haalarit päälle, ja aina ei oo varmuutta, että tullaanko työvuorosta kotiin. 

Katso video alta, tai jos se ei näy, tästä. Ollinen ohitetaan videolla kohdassa 14.58.

Kuuntele Jete Ollista Cityn Päivässä arkisin klo 10-13. 

Lue myös: Samantha, 32, on maailman seksikkäin poliisi: "Miehet on helppoa puhua käsirautoihin"

Lue myös: Suomen poliisi julkaisi pysäyttävän videon - lapset lukemassa raakaa vihapuhetta

Kilpailut

Uusimmat