Kuva: Fotolia

Pahasta aknesta kärsivän naisen kasvokuva leviää netissä - katso miksi

31.03.2017 20:45 - Senni Loikala

"Ennen ja jälkeen" -kuva ja video naisen muodonmuutoksesta leviää ja monet ovat osoittaneet huolensa paksun meikkikerroksen vaikutuksesta tämän akneen.

Netissä on levinnyt jo pitkään kuvia ja videoita, joissa esitellään meikin voimaa ulkonäköön. Usein huikeista muodonmuutoksista leviää ”ennen ja jälkeen” -kuvia, jotta meikkaamisen teho näkyisi mahdollisimman selvästi.

Tällä kertaa nettihitiksi nousi meikkitaiteilija Carla Moranin taidonnäyte, jossa hän meikkaa voimakkaan aknen omaavan naisen kasvot. Ero ennen ja jälkeen meikkauksen on valtava eikä lopputuloksesta osaisi aavistaa, että naisen kasvoissa on paha akne.

Paksu meikkikerros jakaa näkemyksiä

Monet ovat kuitenkin osoittaneet epäilyksensä siitä, että näin paksun meikkikerroksen käyttäminen voisi vain pahentaa aknea - toiset puolestaan eivät moiseen usko. Glamour-lehden mukaan aknesta kärsivän ihon meikkaamisesta ei kuitenkaan pitäisi olla haittaa, jos meikkituotteet sopivat varta vasten aknesta kärsivälle iholle ja jos meikkivälineet ovat puhtaita.

Katso alta ensin "ennen ja jälkeen" -kuva meikin voimasta akneen. 

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Alta näet videon meikkauksesta ja myös käytetyn meikin määrän. Uskotko sinä, että kyseinen meikki pahentaa naisen aknea vai onko huoli sinusta täysin yliampuva?

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan videon tästä.

Alkuviikosta uutisoimme naisesta, jonka voimakas akne alkoi parantua vauhdilla yksinkertaisen ruokavaliomuutoksen jälkeen. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat