Kuva: Fotolia

Mies käytti 30 000 euroa näyttääkseen haltialta - katso hurja lopputulos

04.05.2017 17:41 - Karoliina Kotala

Nuoren miehen villitys haltioita kohtaan on johtanut hurjaan muodonmuutosoperaatioon.

Luis Padron -niminen nuo mies on aina ihaillut fantasiamaailmaa ja päättikin toteuttaa pitkäaikaisen haaveen. 25-vuotias Padron onkin käyttänyt jo lähes 30 000 euroa erilaisiin operaatioihin, joiden ansiosta mies muistuttaa haltijaa. Operaatioihin on kuulunut muun muassa hiusten valkaisu, ihon valkaisu, leuan rasvaimu, nenäoperaatio, silmien värin muuttaminen sekä karvojen pysyvä poisto koko vartalosta. Kuukausittain haltijamaisen ulkonäön ylläpitäminen maksaa argentiinalaiselle Padronille yli 4000 euroa.

Vaikka Padron saakin ulkonäkönsä vuoksi osakseen uteliaita katseita, ei hän aio lopettaa ulkonäkönsä muokkaamista ennen kuin näyttää täydellisti haltijalta. Miehen suunnitelmissa on seuraavaksi muun muassa leikkauttaa itselleen haltijakorvat, muokata hiusrajansa sydämenmuotoiseksi, poistattaa kylkiluita ja pidennyttää jalkansa saadakseen lisää pituutta.

- Haluan olla haltija, enkeli ja fantasiaolento, tavoitteeni on näyttää epäinhimilliseltä, eteeriseltä, sulokkaalta ja herkältä, mies kertoo.

Syy miehen intohimoon fantasiamaailmaa kohtaan löytyy surullisista lapsuusmuistoista.

- Minua kiusattiin lapsena ja siksi vietin enemmän aikaa fantasiamaailman parissa, mies paljastaa.

Alla kuva miehestä:

Lisää kuvia haltijamiehestä löydät täältä.

Lue myös: Miehen järjetön muodonmuutos - poisti nenänpäänsä ja tatuoi kasvonsa näyttääkseen sarjakuvahahmolta

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat