Psoriasista sairastava nainen haluaa auttaa muita - jakaa kuvia ihottumaisesta kehostaan

10.05.2017 18:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuvien on tarkoitus auttaa muitakin hyväksymään kehonsa.

Celia Martinez, 26, sairastui psoriasikseen kaksi vuotta sitten. Kyseinen sairaus aiheuttaa sekä iho- että niveloireita, joiden voimakkuus vaihtelee ihmisestä riippuen. Yleisimmin ihottumaa tulee kyynärpäihin, polviin sekä päänahkaan. Martinezin tapauksessa ihottumaa on kehossa laajemmin.

Monien muidenkin psoriasista sairastavien tavoin Martinez kokeili pitkään erilaisia voiteita ja muita menetelmiä saadakseen ihonsa kuntoon. Nykyään tilanne on kuitenkin toinen, sillä Martinez haluaa auttaa muita sairaudesta kärsiviä hyväksymään itsensä ja juuri siitä syystä hän jakaa omalla Instagram-tilillään kuvia ihottumaisesta ihostaan.

- Kun sain diagnoosin, oli se shokki. Tajusin kuitenkin myöhemmin, että tämä sairaus ei määrittele sitä kuka olen tai miten elämäni elän, hän kertoo Metro-lehdessä.

- Jostain syystä sainkin idean siihen, että jaan kuvia kehostani sosiaalisessa mediassa, jotta voin motivoida kaikkia niitä ihmisiä, joilla on sama sairaus.

Rehellisiä ja inspiroivia kuvia pääset katsomaan alta.

Olemme aiemmin kertoneet naisesta, joka joutui oman ihosairautensa vuoksi kiusatuksi. Hän kuitenkin käänsi vastoinkäymiset voitoksi ja alkoi tekemään ihostaan taidetta. Kuvia pääset katsomaan täältä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat