Kuva: Fotolia

Äiti julkaisi kuvan ennen ja jälkeen keisarileikkauksen - mukana tärkeä viesti!

14.06.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Australiassa asuva äiti kyllästyi siihen, että synnytystavat ja synnytyksen jälkeinen vartalo pitäisi asettaa tiettyyn muottiin.

Keisarileikkauksella synnyttäneet äidit kokevat monesti muiden äitien tuomitsevan heidän synnytystapansa. Esimerkiksi näyttelijä Kate Winslet myönsi valehdelleensa ensimmäisen lapsensa synnytystavasta. Winslet siis synnytti lapsensa keisarileikkauksella. Australialainen äiti, Mel Watts, kyllästyi keisarileikkausta vähätteleviin kommentteihin sekä ylipäätään siihen, että synnytyksen jälkeinen vartalo herättää niin paljon kiinnostusta. Hän jakoi kuvan kuvapalvelu Instagramissa, jonka mukana oli tärkeä viesti kaikille äideille. 

Kuvassa Watts on yhdistänyt kaksi kuvaa. Ensimmäisessä hän on raskausviikolla 30 ja toinen kuva on otettu neljä päivää keisarileikkauksen jälkeen. Kuvat näyttävät hyvin samanlaisilta. Kuvan alle hän kirjoitti kaikille äideille viestin. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tämä vartalo ei ole täydellinen. Siinä on raskausarpia ja virheitä, mutta se on antanut meille uuden elämän. Uuden pienen elämän, jota me voimme rakastaa ja hoivata. Se on kantanut pientä elämää yhdeksän kuukauden aikana, suojannut ja ravinnut häntä. "

" Niin monta kertaa olen nipistellyt epäkohtia vartalossani, mutta todellisuudessa vartaloni on tehnyt kaiken, mitä sen on pitänytkin tehdä. Se on antanut minulle ja miehelleni lapsemme. Eikö se ole tässä tärkeintä?" 

Watts on saanut paljon kiitosta rehellisestä postauksesta, jossa ihmisten pitäisikin keskittyä synnytystavan ja raskauskilojen karistamisen sijaan siihen, kuinka hienon teon heidän vartalonsa on tehnyt. 

Lue myös: Keisarileikkausko ei muka "oikea synnytys"? Kauniit ja pysäyttävät kuvat todistavat todella olevan

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat