Kuva: Fotolia

Lapsen imettäminen keskeytettiin tökerösti museossa - äiti iski takaisin osuvilla kuvilla

12.08.2017 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nainen ihmettelee, miksi museo on täynnä alastomia naispatsaita, mutta rintaruokintaa ei sallita.

Lontoolainen äiti on jakanut netissä tarinan siitä, miten hän oli imettänyt 1-vuotiasta poikaansa museossa ja miten tilanne keskeytyi. Vaguechera-nimellä Twitterissä oleva nainen on kertonut, että hänen nänninsä oli ollut näkyvissä ”nanosekunnin ajan”, kun museon työntekijä oli tullut vaatimaan naista peittämään rintansa.

Nainen äimistyi tilanteesta. Hän päätti osoittaa tilanteen hullunkurisuuden muutamalla kuvalla, jotka hän latasi Twitter-päivitykseen. Kuvissa näkyy lukuisia museon patsaita, joissa naishahmot ovat rinnat paljaina. Yhdessä patsaassa jopa kuvataan imettävää naista ja hänen lastaan. Twitter-päivityksestä tuli todella suosittu, ja jutun kirjoitushetkellä sillä on noin 15 000 tykkäystä. Katso päivitys alta:

Nainen on saanut päivityksen kommenteissa paljon tukea osakseen. Nainen jatkoi museon piikittelemistä muutamalla muullakin kuvalla ja vitsikkäillä kuvateksteillä:

(kuva: Twitter)

”Anteeksi rouva, voisitteko peittää rintanne tällä maskilla samalla kun syötätte lastanne?”

(kuva: Twitter)

”Kaikki nämä alastomat rinnat saavat ihmisten ruokahalun katoamaan.”

Päivityksen saatua paljon huomiota osakseen kyseinen Victoria and Albert -museo pyysi julkisesti anteeksi naiselta Twitterissä ja sanoi, että rintaruokinta on täysin sallittua museossa.

Lue myös: Nainen laittoi rintamaitoaan leivonnaisiin, joita myi koulun myyjäisissä - nettiviha repesi

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat