Naisen päivitys keskenmenosta tuo kyyneleet silmiin - "Olen aivan rikki, mutta olen kiitollinen"

03.09.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Surun murtama nainen osaa nähdä vaikeassa tilanteessa myös monia asioita, joista voi olla kiitollinen.

Keskenmeno on asia, josta puhutaan vähän siihen nähden, miten monia ihmisiä aihe koskettaa. Terveyskirjaston mukaan noin 10-15 prosenttia raskauksista päätyy keskenmenoon. Nyt eräs nainen on päättänyt vähentää aiheen ympärillä olevaa hiljaisuutta ja kertonut avoimesti omista tuntemuksistaan keskenmenon jälkeen.

Shelly Mettling on jakanut Instagramissa kuvan itsestään ja aviomiehestään, ja koskettavassa kuvatekstissä nainen kertoo parin kokeneen juuri keskenmenon. Vain kaksi viikkoa aiemmin pari oli iloinnut raskausuutisesta, mutta nyt ilo oli vaihtunut vihaan, suruun ja hämmennykseen. Nainen kuitenkin kirjoittaa haluavansa keskittyä johonkin aivan muuhun tunteeseen – kiitollisuuteen.

Rehellisessä päivityksessään Mettling listaa asioita, joista voi näinä vaikeina hetkinä olla kiitollinen. Voit katsoa koko päivityksen alta tai jos se ei näy alla, avaa se tästä linkistä.

”Olen kiitollinen, että sain kokea (vaikkakin lyhyen ajan) äitiyden voiman. Olen kiitollinen, että sain kokea sen siteen, jonka nainen kokee heti kun hän saa tietää kasvattavansa pientä ihmistä vatsassaan”, Mettling kirjoittaa.

Nainen osaa olla kiitollinen rankasta kokemuksesta, jonka hän uskoo Jumalan asettaneen hänelle testatakseen hänen voimaansa. Hän tuntee kiitollisuutta myös läheisiään kohtaan.

”Olen kiitollinen perheelleni ja ystävilleni, jotka ovat pitäneet minusta huolta ja nostaneet minua jaloilleni, kun olen ollut niin maissa, että en osaa kuvitellakaan seisovani enää. Olen kiitollinen, että minulla on väylä jakaa tarinani, jotta voin auttaa muita, jotka ovat myös tehneet tilaa sydämiinsä sellaista ihmistä varten, jota he eivät koskaan päässeet tapaamaan”, Mettling jatkaa.

”Olen surullinen, sydämeni on särkynyt ja olen aivan rikki. Mutta olen kiitollinen! Koska ’kiitollinen sydän on magneetti ihmeille’ ja elämällä on monia niitä vielä minulle antaa!” Mettling päättää kirjoituksensa.

Lue myös: 16 keskenmenoa saanut nainen sai vihdoin lapsen: "Hän teki elämästäni kokonaisen"

Lähteet: Metro.co.uk, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat