Kuva: Fotolia

Kissalla oli täydellinen ajoitus saapua uutislähetykseen - sattumus naurattaa netissä

17.10.2017 13:07 - Iiro Myllymäki

Kissa on saanut suuren suosion netissä sen jälkeen, kun se tuli mukaan puumahavaintoja käsitelleeseen uutisvideoon.

Yhdysvalloissa Mississipissä Hernandon kaupungissa on ilmoitettu havainnoista suuresta kissaeläimestä, jota on epäilty puumaksi. Asiasta kertova Fox 13 -kanavan uutislähetys sai varsin odottamattoman käänteen, kun kissaeläin putkahti kuvaan. Kyseessä ei tosin ollut varsinaisesti mikään suuri otus.

Toimittaja Scott Madaus kertoi suorassa uutislähetyksessä puumasta tehdyistä havainnoista kameralle ja osoitti kohtaa, joissa havaintoja on tehty. Tässä vaiheessa kamera zoomasi kuvaamaan kohtaa, ja sieltä paljastuikin jotain yllättävää. Nimittäin ihan tavallinen kissa oli saapunut paikalle toljottamaan uutiskuvauksia ja pääsi nyt parrasvaloihin.

- Täällä on tehty havaintoja puumasta, ja tuo ei ole se, toimittaja sanoi viitaten kissaan.

Samalla tv-ruudussa näkyi isolla teksti ”iso kissa havaittu”. Video lähti välittömästi leviämään netissä, ja ihmiset ovat naureskelleet kissan täydelliselle ajoitukselle saapua uutislähetykseen. Toimittaja Madaus on kertonut, että kissa oli saapunut paikalle juuri ennen kuvauksia, ja hän päätti hieman pelleillä kissan kustannuksella. Voit katsoa videon uutispätkästä alta:

Lue myös: Ilmiömäinen yhdennäköisyys: Marla-kissa näyttää aivan It-näyttelijä Bill Skarsgårdilta!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat