Kuva: Fotolia

Lue lasten hulvattomat kirjeet joulupukille - "Toivon uutta presidenttiä"

21.12.2017 18:45 - Katariina Auvinen

Sekaan mahtuu niin huvittavia, mutta myös liikuttavia kirjeitä.

Joulukuu on aikaa, jolloin moni lapsi kirjoittaa joulupukille toivekirjeen. Joskus kirje ei ole ihan sitä, mitä vanhemmat ovat ehkä ajatelleet. Bored Panda -sivusto listasi lasten tekemiä kirjeitä joulupukille. Jotkut niistä lähinnä naurattavat, mutta toiset ovat hyvinkin liikuttavia. 

"Rakas joulupukki, äitini sanoi, että minun pitäisi kirjoittaa sinulle toivelista. Haluaisin kauko-ohjattavan auton ja helikopterin, mutta toivoisin myös ettei kouluumme tulisi enää muita oppilaita. Oppilaat kiusaavat Amberia ja hän ei ole tehnyt mitään ansaitakseen sitä. Olen rukoillut, että kiusaaminen loppuisi, mutta Jumala on kiireinen, joten tarvitsen sinun apuasi.

Ps. Äitini järjestää parhaita syntymäpäiväjuhlia ikinä, voit tulla jos haluat." 

"Hyvä joulupukki, en ole ikinä kirjoittanut sinulle, koska me emme vietä joulua, mutta nyt päätin. Haluan vain kiittää sinua siitä, että annat kaikille lapsille lahjoja." 

Tällä kaverilla on hieman erilainen lista. 

"Haluaisin tänä jouluna uudet lenkkarit, karkkia, mutta ei suklaata, possun, tanskandogin, ruskean labradorinnoutajan ja uuden presidentin." 

Tyttö on sitä mieltä, että hän on toivonut jo liian monta vuotta lemmikkiä. 

"Rakas joulupukki, sinun on parasta tuoda VIHDOIN tänä vuonna minulle se poni."

Vanhemmille paljastui kirjeen muodossa, että lapsi ei enää usko joulupukkiin. 

"Rakas "joulupukki", vaikka tiedänkin nyt totuuden. Haluan vain kertoa, kuinka paljon nautin siitä, että uskoin sinuun kokonaiset kymmenen ja puoli vuotta. Rakkaudella, Ava. "

Lue myös: Joululahjat pakettiin ilman teippiä tai nauhaa - katso miten onnistut

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat