Kuva: Fotolia

Rajut perhesalat julki: "Ystäväni teki itsemurhan 10-vuotiaana, koska hänen isänsä raiskasi häntä"

05.01.2018 15:45 - Senja Rapila

Osa kertomuksista on todella rankkoja.

Women's Health -julkaisu on listannut Reddit-käyttäjien kertomia perhesalaisuuksia, jotka saattavat hämmästyttää, yllättää ja järkyttää.  Salaisuudet ovat siis sellaisia, jotka on pidetty osalta perheenjäsenistä ja ne ovat selvinneet vasta vuosia - tai vuosikymmeniä - myöhemmin.

Voit lukea kaikki kertomukset alapuolelta.

1. "Isäni ei saanut sydänkohtausta, vaan hän teki itsemurhan. Sain tietää tämän yhdeltä hänen parhaimmista ystävistään. Äitini näytti peuralta ajovaloissa kun kysyin asiasta häneltä."

2. "Oikea syy siihen, että tätini muutti takaisin kotikaupunkiimme, oli se, että hänet kidnapattiin lyhyeksi ajaksi joidenkin pahojen tyyppien toimesta, joita hänen työnsä tuomarina ei tyydyttänyt. Tämä mies uhkasi häntä aseella ja kertoi, että hän voisi joko lähteä kaupungista seuraavan 24 tunnin aikana tai hänet kidnapattaisiin jälleen. Olin tuolloin kahdeksanvuotias ja kaikki sanoivat, että hän muutti takaisin koska ikävöi meitä. Sain tietää siitä kymmenen vuotta myöhemmin."

3. Paras ystäväni kuoli kun olin kymmenen. Se oli ensimmäinen kosketukseni kuolemaan. Se muutti minua, en saanut ystäviä helposti enää sen jälkeen. Vanhempani kertoivat minulle tuolloin, että hän hirtti itsensä vahingossa leikkiessään koiraa hihna kaulansa ympärillä. Kun olin 17-vuotias, osallistuin kirkon nuorisolle tarkoitettuun opetustuokioon, missä keskusteltiin raiskauksesta. Siellä opettaja kertoi tarinan 10-vuotiaasta tytöstä, jonka hän joskus tunsi, jonka isä hakkasi ja raiskasi tyttöä. Tyttö teki myöhemmin itsemurhan. Selvisi, että se oli ystäväni ja juoksin pois paikalta itkien."

(kuva: Fotolia)

4. "Sain 17-vuotiaana syntymäpäiväkortin Christineltä. Kysyin adoptioäidiltäni tuolloin kuka Christine on. 'Ai, no se on sinun siskosi'. Minun ainoa elossaoleva, biologinen sukulaiseni. En edes tiennyt hänen olemassaolostaan."

5. "Isäni ja äitini erosivat kun olin noin neljävuotias. Noin neljävuotiaasta kaksitoistavuotiaaksi soittelin hänen kanssaan useasti ja halusin käydä hänen luonaan, mutta minulle ei annettu koskaan lupaa, koska olin liian 'nuori'. Veljeni oli kuitenkin saanut vierailla hänen luonaan ikäisestäni lähtien.

Sain myöhemmin selville, että isäni oli alkanut käyttäytyä seksuaalisesti sopimattomasti minua kohtaan ja se oli syy siihen, miksi en saanut koskaan vierailla hänen luonaan. En muista sitä itse, mutta se selittää monia henkilökohtaisia oikkujani vanhemmiten."

6.  "Sain tietää, että isäni on vielä elossa, ja että hänen kirjoittamansa kirjeet minulle oli piilotettu."

7. "Isälläni on toinen perhe toisessa maassa. Kolme lasta ja keskimmäinen syntyi kolme kuukautta minua ennen. Minulla on kaksi nuorempaa sisarusta. Sain tietää tämän vanhoista kirjeistä. Löysin lopulta hänen tyttärensä numeron vanhasta puhelimesta, kun yritin paikallistaa isääni.

Tytöllä ei ollut mitään hajua minusta ja siskoistani, ja hän otti asian puheeksi isäni kanssa. Isäni ei rehellisesti sanottuna välittänyt v*ttuakaan siitä että jäi kiinni, vaan hän oli oikeastaan ylpeä siitä. Siskoillani ei ole vieläkään mitään ideaa tästä."

(kuva: Fotolia)

8. "Veljeni ei saanut oikeasti pahaa allergista reaktiota uusiin kipulääkkeisiin. Hän oikeastaan otti uusia kipulääkkeitä alkoholin kanssa ja - toivottavasti vahingossa - tappoi itsensä.

9. "Aviomieheni sai tietää äitinsä olleen naimisissa aiemmin, kun hän tapasi äitinsä ex-aviomiehen isoisänsä hautajaisissa."

10. "Enoni on raiskari ja sen vuoksi hän joutui vankilaan. Luin sen hänen päiväkirjastaan."

Lähde: Women's Health

Lue myös: Stuertin paljastukset lennoilta: Henkilökunta harrastaa seksiä jopa matkustajien kanssa

Lue myös: Vanhemmat murhaavat lapsiaan uudessa leffassa - 'Kuin huumeissa tehty versio Yksin kotona-elokuvista'

Kilpailut

Uusimmat