Kuva: Pixabay

Mies sai oudon kaveripyynnön - samannimisistä nuorukaisista tuli elinikäiset ystävät

12.01.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Ryan Grenfell päätti hyväksyä kaverikseen aivan tuntemattoman henkilön.

Sosiaalista mediaa käyttävät ovat varmasti joskus saaneet kaveripyyntöjä, joiden kohdalla on pitänyt miettiä hyväksyykö tätä ihmistä ystäväksi vai ei. Joskus kaveripyyntöjä tulee aivan tuntemattomilta ihmisiltä, kuten kävi skotlantilaiselle, Ryan Grenfellille, 21. 

Grenfell sai kaveripyynnön australialaiselta mieheltä, joka oli täysin samanniminen kuin Ryan itse oli. Kaveripyynnön saanut Grenfell hyväksyi pyynnön avoimin mielin. Miehet aloittivat juttelemisen heidän nimestään, mutta he pian huomasivat, että heillä on muutakin yhteistä. 

Molemmat olivat syntyneet samana vuonna vain kuukauden erolla toisiinsa. Sen lisäksi he molemmat olivat huumorintajuisia. 

- Nyt on kulunut vuosi siitä, kun minut lisättiin kaveriksi. Ensin luulin, että samannimisen ihmisen kaveripyynnön hyväksyminen olisi hauska juttu, mutta meistä tuli äkkiä itse asiassa hyvät ystävät, Grenfell kertoo LADbible-julkaisulle. 

Pari itse asiassa pääsi tapaamaan toisensa. Australialainen Ryan kertoi vähän aikaa sitten, että hän on suunnitellut matkaa Eurooppaan ja tulisi mielellään Skotlantiin tapamaan kaimaansa. 

Pari vietti hauskaa iltaa kera paikallisen oluen. 

Lue myös: Käärme, joka tulee uniin - katso kuva lähes viisi metrisestä jättimatelijasta

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat