Kuva: Pixabay

Laura, 38, lopetti työnsä opettajana - kyllästyi huonosti käyttäytyviin lapsiin

17.01.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Laura Douglasin ilon työstä imivät hänen mukaansa aggressiiviset oppilaat, jotka olivat juoneet itsensä aktiivisiksi energiajuomilla.

Laura Douglas, 38, tiesi aina, että hän haluaa opettajaksi. Ilo valmistumsesta ja työstä karisi kuitenkin piakkoin, kun hän ymmärsi aggressiivisten oppilaiden olevan vakava ongelma. Douglas kertoo Mirror-julkaisulle, että oppilaat juovat energiajuomia niin paljon, että heidän on vaikea pysyä paikoillaan. 

Lapset riehuvat ja häiritsevät tunteja jatkuvasti. 

- Tämä on todella vakava ongelma kouluissa. Oppilaat juovat energiajuomia niin paljon, että he tulevat levottomiksi ja häiritsevät tunneilla. 

Douglas kertoo myös, että paljon energiajuomia juovat lapset ovat myös aggressiivisempia. 

- Olen nähnyt oppilaiden käyvän opettajien kimppuun, koska heillä on kuohahtanut tunteet yli, Douglas selittää. 

Suomessa monissa kaupoissa on ollut vallalla käytäntö, jonka mukaan energiajuomia ei myytäisi alle 15-vuotiaille. Elintarvikevirasto Evira on selventänyt omilla sivuillaan, että energiajuomat aiheuttavat lapsille kiihtyneisyyttä, ärtyneisyyttä, levottomuutta ja jännittyneisyyttä. 

Ilmiö sai Laura Douglasin kypsymään omaan opettajantyöhönsä ja lopettamaan oman uransa. Hän menetti kaiken ilon opettamisesta. Ainakaan vielä nainen ei tiedä, aikooko hän palata opettamaan. 

Lue myös: Energiajuomat aiheuttivat Victorialle, 13, sydänongelmia - joutui lopulta sairaalaan

Lähde: Mirror & Evira 

Kilpailut

Uusimmat