Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka saavat tänä vuonna hyvää seksiä - onko omasi listalla?

18.01.2018 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joillakin on tänä vuonna vientiä vällyjen välissä.

Se mitä kukakin pitää maailman parhaana seksinä, vaihtelee tietenkin ihmisen mukaan. Toisille se on vahva henkinen yhteys, toiselle taas villi sessio kesken päivän. Tänä vuonna horoskooppimerkeistä parasta seksiä saavat kuitenkin he, jotka tietävät mitä tahtovat. He, jotka ovat oppineet vuosien kuluessa jotain ja tehneet muutoksia elämässään.

Millä horoskooppimerkeillä muutosta, ja siten hyvää seksiä, on sitten odotettavissa eniten? Elite Dailyn mukaan tämä koskee ennen kaikkea neljää tähtimerkkiä, jotka pääset katsomaan alta.

Oinas

Tänä vuonna oinaalle on luvassa hyvinkin seksuaalinen vuosi. Kokeilet rajojasi ja olet täynnä intohimoa. Ikävä kyllä vuosi ei ole pelkkää onnea, sillä ihmissuhteissa on luvassa pienoisia ongelmia.

Neitsyt

Tänä vuonna silmäsi avautuvat ja tutustut itsesi ja omaan seksuaalisuutesi entistä paremmin. Erityisesti läheisyydestä tulee sinulle tärkeää. Ikävä kyllä pelkosi saattaavat olla esteenä ihmissuhteille. Mitä enemmän siis vuoden alussa opettelet itsesi tutkiskelua, sitä varmemmin loppupuoli menee intohimoisissa tunnelmissa.

Kauris

Tämä vuosi tulee olemaan kauriille läheisyyden ja intensiivisyyden vuosi. Kauriilla on tapana hukuttaa herkkä puolensa multa piiloon, siksi olet saattanut nostaa eteesi muurin. Tänä vuonna muuri alkaa kuitenkin haihtua ja löydät kumppanin, joka todellakin voi antaa sinulle sen, mitä tarvitset.

Kalat

Kalat on odottanut pitkään seuraavalle tasolle, mitä ihmissuhteisiin tulee. Tänä vuonna löydät kuitenkin sielunsukulaisen läheisesti ystävästä. Mahdollisuus sille, että tapaat tänä vuonna sen oikean, on todella suuri. Hänen kanssaan pääset tasolle, jollaista et ole ennen kokenut.

Vaikka oma merkkisi ei listalta löytyisi, kannattaa siis aloittaa itsensä kehittäminen ja henkinen kasvu. Se nimittäin näkyy monessa muussakin elämän alueessa, kuten seksissä.

Lue myös: Paras aika seksin harrastamiseen selvitettiin - parantaa myös unenlaatua

Lue myös: Eikö seksi houkuta? 7 yleistä syytä, jotka voivat viedä halut kokonaan

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat