Kuva: Instagram

Länsimetron matkustajat hämmentyivät: Huippumalli haussa -kisaaja toi ponin metroon!

03.02.2018 14:31 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Espoon Tallin poni sai lauantai-iltapäivänä elämänsä ensimmäisen metrokyydin.

Monet matkustajat hieraisivat silmiään Helsingin ja Espoon väliä kulkevassa metrossa lauantaina iltapäivällä, kun metrossa kuljetettiin ihmismatkustajien lisäksi shetlanninponia. Emil-niminen poni on ratsastuskäytössä Espoon Talli -ratsastuskoulussa.

Espoon Tallin Elisa Tollet kertoo Voice.fi:lle, että ponin saaminen metroon oli helppoa eikä vaatinut kädenvääntöä HSL:n kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun poni pääsi matkustamaan metrolla. Tempauksella Espoon Talli haluaa muistuttaa vihreiden arvojen tärkeydestä ja joukkoliikennematkustamisen ekologisuudesta. Matkalla oli mukana myös Huippumalli haussa -kilpailusta tuttu Robert Tollet, joka harrastaa kilparatsastusta Espoon Tallilla.

Espoon Talli järjesti ponitempauksen markkinoidakseen ratsastustuntejaan, ja he pistivätkin pystyyn arvonnan, jossa voi voittaa ilmaisen ratsastustunnin. Arvontaan pystyi osallistumaan jakamalla metrossa matkaavasta Emilistä kuvan Instagramiin aihetunnisteella #espoontalli. Muutama kuva on Instagramiin Emilistä päätynytkin:

Kilpailut

Uusimmat