Ei herkimmille! Suomalaiskaunotar hurahti hurjalta näyttävään koukkususpensioon, kuvat

19.02.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Burleskitaiteilija LouLou D'Vil nostetaan ihoon kiinnitetyillä koukuilla korkeuksiin koukkususpensiossa.

Koukkususpensio on harrastus, jota ei voi ihan jokaiselle suositella. Tässä lajissa ihon läpi laitetaan koukut ja ihminen nostetaan yläilmoihin roikkumaan näiden koukkujen varassa. Yksi lajiin hurahtaneista on suomalainen kansainvälisesti menestynyt burleskitaiteilija LouLou D’Vil, oikealta nimeltään Inka Nevala. Hän kokeili koukkususpensiota ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja nyt hän esiintyy koukkususpensioesityksissä Yhdysvalloissa yhdessä esiintyjä The Baronin kanssa.

- Täytyy sanoa, että se koukutti, LouLou nauraa Radio 957:n Antti Granlundin haastattelussa.

Hiljattain LouLou D’Vil teki koukkususpensiota ensimmäistä kertaa talvimaisemassa. Nainen on jakanut Instagram-tilillään kuvaa ja videota Helsingissä järjestetyistä kuvauksista.

Nainen vertaa ihon läpi kiinnitettäviä koukkuja lävistyksiin.

- Se on periaatteessa lävistys, niin kuin korvakoru. Sulle merkataan selkään, että tästä lävistetään, ja sitten neulalla lävistetään ja laitetaan koukut sisään. Tämän jälkeen koukut kiinnitetään nosturiin ja ihminen nostetaan nosturilla korkeuksiin, LouLou kertoo.

Tämän luulisi tekevän erittäin kipeää. LouLou sanoo, että ihmiset kokevat koukkususpension aiheuttamat tuntemukset todella eri tavoilla. Joku saattaa pyörtyä, jollain toisella saattaa tulla ongelmia ylös nostamisen kanssa. Ja sitten on LouLoun kaltaiset ihmiset, jotka eivät ole roikkumisesta moksiskaan.

- Ensimmäisellä kerralla, kun minut oltiin valmiita nostamaan, minulla oli vain tunne, että ei tämä ole yhtään paha, antaa mennä vaan. Nousin ensimmäisellä yrittämällä ja roikuin ilmassa noin kymmenen minuuttia, nainen kertoo.

Lue myös: Laittoman seksikästä: Suomalaisen burleskitähtösen julkaisemat kuvat ovat täynnä glamouria

Voice.fi ja Radio 957 kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat