Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat epäonnistuneimmat treffitarinansa: "Jätin hänet yksin suihkulähteeseen"

27.02.2018 14:45 - Senja Rapila

Aina treffit eivät mene niin kuin Strömsössä.

Aina treffit eivät mene odotetusti ja siellä saattaa jopa pettyä. Vaikka monet eivät kehtaa lähteä treffeiltä kesken kaiken, välillä tilanne vain vaatii sen, että on pakko päästä paikan päältä välittömästi pois.

Reddit-sivustolla käyttäjät ovat kertoneet nyt epäonnistuneimpia treffikokemuksiaan. Jotkut niistä ovat jopa todella hauskoja, vaikkakin siinä tilanteessa asia ei välttämättä ole naurattanut treffeiltä lähtijää.

Voit lukea tarinat alapuolelta.

"Kello oli noin kaksi aamuyöllä. Mies vei minut pienelle koristealtaalle tai suihkulähteelle, joka oli museon edessä. Se ei ollut edes 30 senttimetriä syvä. Hän yritti niin kovasti olla spontaani, hän yritti saada minua suihkulähteeseen kanssani. Hän otti housunsa pois ja meni suihkulähteeseen, luullen sen rohkaisevan myös minua. Ei. Kaiken sen anelun aikana tilasin Uberin, joka oli kulman takana. Jätin hänet yksin sinne tyhmään suihkulähteeseen."

"Tapasimme ravintolassa. Ensinnäkin hän oli kaksikymmentä minuuttia myöhässä, ilman että hän olisi yrittänyt millään tavalla ilmoittaa siitä minulle. Sen jälkeen kun esittelin itseni, nainen puhui viisitoista minuuttia putkeen. Hän kertoi muun muassa tyhmästä perheestään, kamalasta työstään ja hirveästä entisestä poikaystävästään.  Heitin rahat pöydälle ja kävelin ulos. En tarjonnut hänelle selitystä, lähdin vain. Hän huusi minulle jotain käsittämätöntä p*skaa kun kävelin ulos. Estin hänen numeronsa."

"Nainen kertoi minulle tarinan siitä, kuinka hän oli tarkoituksella syyttänyt erästä miestä raiskauksesta, vaikka se ei ollut totta. Tämä tapahtui ravintolaillallisen aikana. Päätin, etten ole enää koskaan kaksin hänen kanssaan ja lähdin pois, kun hän meni vessaan. Jätin rahaa pöytään, jolla katoin omat kuluni ruokailusta."

"Hän sanoi minulle, että jos tekisin muutaman vatsalihasliikkeen, olisin kaunis. En ollut edes neljää kiloa ylipainoinen."

"Olin tuntenut tämän tytön noin kahden vuoden ajalta lukiosta ja olin niin ihastunut häneen. Olimme kuitenkin parhaita ystäviä. Lopulta keräsin itseni ja kysyin häneltä, haluaisiko hän lähteä kanssani kahville, treffeille. No, juttelimme ja hän alkoi treffeillä puhua kaikista niistä miehistä keitä hän on pannut, mistä en piittaa p*skaakaan. Sen jälkeen än sanoi, että jos hän alkaisi tapailemaan minua, olisin varmasti kaikista rumin mies kenen kanssa hän olisi ollut, ja että hän on ollut todella häpeissään aiemmin, kun joku on saanut meistä väärän kuvan. Aloin melkein itkeä, rakastin tätä tyttöä niin paljon ja se loukkasi miuna. Olimme parhaita ystäviä, eikä hän ollut yleensä tuollainen. Kerroin hänelle tunteistani ja lähdin pois."

"Kävin ensitreffeillä näyttävän naisen kanssa ravintolassa. Noin kahdenkymmenen minuutin rupattelun jälkeen hän kysyi suoraan: 'Menen suoraan asiaan... Kuinka iso k*rpäsi on?'. Otin lompakkoni, jätin neljäkymppiä pöytään juomista ja kävelin ulos. Oikeasti ihmiset?"

"Istuimme ensitreffeillä tämän miehen autossa ja juttelimme, koska Starbucks oli niin tupaten täynnä. Hän kysyi, haluaisinko katsoa elokuvaa autossa. Vastasin toki, mutta en kiinnittänyt asiaan sen erityisemmin huomiota. Puhuimme enemmän ja yhtäkkiä kuulin voihkimista. Kyllä, hän laittoi puhelimestaan pornoa. Olin järkyttynyt ja kysyin mitä hemmettiä hän oikein ajatteli. Sitten hän otti munansa housuistaan ja sanoi, että minun pitäisi imeä sitä. Ei kiitos. Hän soitti kahden viikon päästä ja kysyi, miksi ei ole kuullut minusta sen koommin."

"Olimme toisilla treffeillämme. Hän osti minulle kaksi olutta. Hidas kappale soi baarissa ja hän halusi tanssia. Kun pääsimme tanssilattialle, hän yritti tunkea kieltään kurkkuuni. Sanoin, että halusin vain tanssia ja puhua, tutustua. Hänen vastauksensa: 'Ostin sinulle juuri kaksi kaljaa'. Lähdin pois tanssilattialta, laitoin rahaa pöytään juomistani ja kävelin ulos baarista. Yäk!"

Lähde: Reddit

Lue myös: Miehet kertovat: Vaatekappale, joka näyttää seksikkäältä jokaisen naisen päällä

Lue myös: Mikä on suurin virhe, jonka ihmiset tekevät suhteen alussa? Parisuhdeasiantuntija kertoo

Kilpailut

Uusimmat