Kuva: Shutterstock

Teiniä haukuttiin lihavaksi leipomon jonossa - nerokas näpäytys laittoi kommentoijalle jauhot suuhun

06.04.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Vega Blossom oli ostamassa kuppikakkuja, kun nainen kommentoi hänen painoaan kuuluvasti.

Yhdysvaltalainen Vega Blossom, 19, jonotti leipomossa herkullisia kuppikakkuja, kun hän kuuli painoaan kommentoivan. Takana oleva nainen kertoi toivovansa, että tuo edellä oleva lihava lehmä ei veisi kaikkia kuppikakkuja. 

Blossom oli alkujaan suunnitellut ostavansa vain kuusi kuppikakkua mukaan, mutta hän keksi nerokkaan tavan näpäyttää häntä haukkunutta naista. Hän päätti ostaa koko vitriinin tyhjäksi kuppikakuista, joten kosto tuli maksamaan hänelle lähes 60 euroa, mutta naisen mukaan se oli jokaisen pennin arvoinen. 

Hän jakoi ostoksiaan autuaasti ystävilleen ja työtovereilleen, jotka olivat enemmän kuin iloisia makeasta yllätyksestä. 

Vaikka Blossom näytti käsittelevän ikävän kommentin tyynesti, hänestä tuntui pahalta. 

- Meinasin purskahtaa itkuun, kun kuulin kommentin. Ihmettelin, miten ihmeessä aikuiset voivat olla niin julmia aivan tuntemattomille ihmisille. Päätin kuitenkin poistua leipomosta pystyssä päin, ja sanoin vielä minua haukkuneelle naiselle, josko hän voisi avata minulle oven, koska käteni olivat täynnä, Blossom kertoo LADbible-julkaisun mukaan. 

Naisen ilme oli Blossomin mukaan näkemisen arvoinen, kun hän poistui mukanaan kaikki kuppikakut. Hänen kostonsa oli täydellinen, kun hän poistui leipomosta. 

- Sanoin lopuksi naiselle, että jos hänellä ei ole mitään mukavaa sanottavaa toisista, älä sano sitä ollenkaan. Kerroin vielä, etten todellakaan ole pahoillani siitä, että ostin kaikki kuppikakut, Blossom sanoo. 

Lue myös: Nainen dokumentoi anoreksiasta toipumisensa Instagramiin - matka kestänyt jo lähes kaksi vuotta

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat