Kaikki artikkelit

Dieetillä on hyvä kiinnittää huomiota siihen, kuinka se vaikuttaa ihmissuhteisiisi ja henkiseen hyvinvointiisi.
Seurapiiritähti treenaa kovaa saavuttaakseensa tavoitepainonsa.
Elokuva julkaistaan 1. marraskuuta.
Anthony Bayer teki suuren elämänmuutoksen, joka huomattiin myös hänen ympärillään.
Ilta-Sanomien teettämään kyselyyn osallistui yli 7000 suomalaista.
Tess Holliday ei omasta mielestään kannusta ketään ylipainoisuuteen.
Bebe Rexhaa käskettiin laihduttamaan, kun hän sai levytyssopimuksen.
Oli loppiainen 2015. Alennusmyynnit pursusivat tavaraa ja päätin kantaa myös oman korteni tähän materialistiseen ilotteluun. Joulun jälkeiset kinkunsulatusajatukset kalvasivat mieltä ja tiesin tarvitsevani uudet treenikengät. Suuntasin näpsäkän pakkasen saattelemana urheiluliikkeeseen ja löysin sieltä täydelliset Niken lenkkarit. Nappasin ne kainalooni intoa puhkuen ja lähdin itsevarmasti kohti kassaa.
Flamingo Spa eräänä loppukesäisenä lauantaina. Vaihdan vaatteeni bikineihin hotellihuoneessa ja kääriydyn valkoiseen, koppuraiseen kylpytakkiin. Toivon, etten löydä jonkun toisen hotellivieraan alushousuja froteetakin taskusta, kuten kerran Tallinnassa. Onni potkii tällä kertaa ja olen valmis siirtymään kylpylän trooppiseen ilmanalaan. Ennakko-odotusten mukaisesti tässäkään kylpylässä ei ole mahdollista uida kylpytakissa, vaikka kuinka haluaisi. Se on otettava pois – pois, vaikka sen alta paljastuukin kaikki, mitä yritän arjessa piilotella.
Painonnosto on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen laji jokaiselle liikunnasta kiinnostuneelle, sillä siitä löytyy yllättävän paljon erilaisia hyötyjä.
Vihdoinkin on aika aloittaa muodonmuutosprosessi tosissaan. Ennen häitä kiloja lähti about 12, joista muutama on hiipinyt kesän aikana takaisin. Tämä voi toki johtua holtittomasta pastan, jäätelön, pizzan ja muun roskaruoan suurkuluttamisesta – who knows! Mutta turha itkeä, kun jätökset ovat jo iskeneet ilmastointilaitteeseen.
Angelina Duplisea ajautui väittelyyn brittijuontaja Piers Morganin kanssa siitä, tuleeko mediassa näyttää sairaalloisen lihavia ihmisiä positiivisessa valossa.
Bebe Rexha halusi ottaa kantaa yhteiskunnan luomiin ulkonäköpaineisiin.
Miehen mukaan myös yöunet ovat jääneet vähille.
Yllättävää kyllä, myös alastomuus saattaa auttaa painon pudottamisessa.
Vanhempi pystyy vaikuttamaan merkittävästi siihen, miten lapset kokevat oman kehonsa.