Kuva: Getty Images

Kelly Clarkson laihdutti noin 20 kiloa - esittelee muodonmuutostaan tuoreimmissa kuvissa

18.05.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Nainen on kertonut olleensa tyytyväinen painoonsa, mutta nyt hän on tehnyt varsinaisen kuntoremontin.

Takavuosien Amerikan Idols -kilpailusta tähtiin ponnahtanut laulaja, Kelly Clarkson, 36, on kertonut julkisuudessa olleensa aina nainen, jonka lantiolle tarttuu kiloja pienimmästäkin herkuttelusta. Clarkson on saanut kovaa kritiikkiä julkisuudessa lisääntyneistä kiloistaan, mutta tähti on itse vakuuttanut olevansa tyytyväinen itseensä. 

- Ihmiset olettavat, että voi ei, hän on kerännyt itselleen kiloja, hänen täytyy olla onneton. No, en todellakaan ole. Tämä edustaa onnellisuutta omassa maailmassani, hän on kertonut. 

Nyt Clarkson on kuitenkin tehnyt varsinaisen kuntoremontin tuoreimpien kuvien mukaan. Hänet nähtiin Billboard Music -gaalassa mustassa ja nahkaisessa kynähameessa, joka paljasti naisen hoikistuneen vartalon. 

Lähteiden mukaan nainen olisi karistanut itseltään melkein 20 kiloa sen jälkeen, kun asiantuntijat suosittelivat hänelle terveellisempiä elämäntapoja. Lähteiden mukaan naisen paino lähti laskemaan, kun Clarkson luopui noutoruuasta. 

- Clarkson on luopunut kokonaan sokerisista välipaloista, jotka hän on vaihtanut raakoihin kasviksiin. Sen lisäksi hän noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota, lähde kertoo Life and Style Magazinelle

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Tältä nainen näytti viime vuoden Music Awardseissa. (kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Kelly Clarksonia haukuttiin lihavaksi netissä - yllätti napakalla vastauksellaan

 Lähde: Daily Mail & Life and Style Magazine 

Kilpailut

Uusimmat